Oostenrijk: €2000 boete voor ongevaccineerden op straat. Niet betalen? 1 jaar cel in speciale gevangenis

Buitenlanddec 06 2021, 12:00
In Oostenrijk herhalen ze momenteel even de trucjes die ze opgedaan hebben in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw - na de Anschluss, die ze trouwens met open armen verwelkomden in dat land. Want ongevaccineerde burgers die de euvele moed hebben de straat op te gaan kunnen een boete krijgen van 2.000 euro. En als ze die achterlijke, tirannieke, fascistische boete niet betalen? Dan kunnen ze bestraft worden met 1 jaar cel. In een "speciale" gevangenis.
Concentration camp, much?
Mogen we de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog nu dan eindelijk maken? Want als je nu nog ontkent dat deze gekte er verdacht veel op begint te lijken ben je niet helemaal goed bij je hoofd. Zoals Raisa Blommestijn bericht op Twitter zijn ze in Oostenrijk namelijk de geschiedenis echt aan het herhalen.
"Als iemand nog twijfels had over de situatie in Oostenrijk: €2000 boete per keer dat je als ongevaccineerde gepakt wordt en als je de boete niet betaalt kun je tot een jaar worden opgesloten in een speciale gevangenis."
https://twitter.com/rblommestijn/status/1467501043441410048
"Waar blijft de reactie van Nederlandse politici en media?" schrijft ze vervolgens ook nog even.
Nou, die reactie komt er natuurlijk niet. Want ze zijn overal in Europa van plan hetzelfde te doen; ze gaan overal hun Covid-tirannie invoeren. Stap voor stap kijken ze wat burgers accepteren. Accepteren we stap a, dan volgt stap b. En dan c. Gevolgd door d. En zo gaat het maar door totdat alle vrijheid helemaal weg is en wij niet langer burgers zijn, maar slaven van het systeem.
Dus nee, Nederlandse politici en media gaan natuurlijk helemaal niet reageren. Ze willen bij ons hetzelfde doen. Laat ze in Oostenrijk hier maar mee experimenteren, dan kunnen 'wij' het later ook doen. Of in ieder geval kíj́ken of we ermee weg kunnen komen.
https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/1467536325620469763
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten