tom van grieken 2016 d

Tom van Grieken (Vlaams Belang) roept Vlamingen op tot protest: "Doe ze luisteren en protesteer mee!"

Buitenlandmei 03 2023, 18:00
Tom Van Grieken, de voorzitter van het Vlaams Belang, gaat later deze maand een tiendaagse wandeltocht maken van Oostende naar Brussel, met als doel onderweg zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en zijn boodschap van ontevredenheid over het huidige beleid te delen. De wandeltocht zal eindigen op Pinkstermaandag met een grote protestbijeenkomst op het Albertinaplein bij het station Brussel-Centraal.
Met de slogan "Doe ze luisteren!" wil Van Grieken een duidelijk signaal afgeven aan de politieke elite, die volgens het Vlaams Belang niet genoeg aandacht besteedt aan de noden en wensen van gewone burgers. De partij is van mening dat mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij, zoals zij die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en zich in de steek gelaten voelen, niet genoeg worden gehoord.
Door tien dagen lang door Vlaanderen te wandelen, wil Van Grieken niet alleen mensen ontmoeten en hun verhalen horen, maar ook samen met hen naar Brussel stappen om te laten zien dat ze zich verenigen in hun ontevredenheid over het huidige beleid. Het Vlaams Belang zal bussen inzetten vanuit heel Vlaanderen om zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen tijdens het protest.
Via Twitter roept van Grieken zijn volgers op om mee te protesteren met het Vlaams Belang. “De echte politiek speelt zich niet af in dit circus met politieke clowns. De echte politiek speelt zich af bij u, de gewone Vlaming. En daarom moet er opnieuw geluisterd worden naar de gewone Vlaming. Doe ze luisteren en protesteer mee!” Aldus van Grieken.
Het initiatief van Van Grieken en het Vlaams Belang heeft als doel om een grote impact te hebben op het publieke debat en de politieke agenda in de aanloop naar de Belgische verkiezingen. Ze hopen dat de protestbijeenkomst en de wandeltocht zullen bijdragen aan een grotere bewustwording van de problemen waar burgers mee te maken hebben.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten