screen shot 2023 03 30 at 105108

Vaste gezichten van Vandaag Inside tekenen nieuw contract voor miljoenensalaris

Mediamei 03 2023, 17:00
De vaste gezichten van het televisieprogramma Vandaag Inside gaan er financieel flink op vooruit. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben naar verluidt een contract getekend voor twee extra jaren, met de optie voor een derde jaar. Het drietal gaat hierbij naar verluidt 1,2 tot 1,4 miljoen euro per persoon verdienen op jaarbasis, zo meldt het Algemeen Dagblad.
Voormalig SBS 6-baas Tina Nijkamp stelde eerder dat de heren van Vandaag Inside 2,5 miljoen euro per jaar waard zouden zijn. Zij vindt het genoemde bedrag dan ook aan de lage kant. "Leuk! Qua geld had méér wel verdiend geweest als deze bedragen kloppen", stelt Nijkamp via haar Instagram-account. "Ze zijn nog veel meer waard als je het koppelt aan reclame-inkomsten, hoeveelheid uitzendingen en imago van de zender. Maar de mannen oogden zeer blij zojuist in uitzending tijdens ondertekenen. En daar gaat het natuurlijk om."
Het nieuws over het miljoenensalaris van de heren van Vandaag Inside heeft op social media veel reacties opgeroepen. Sommige kijkers vinden het belachelijk dat zulke bedragen worden betaald aan televisiepersoonlijkheden, terwijl anderen van mening zijn dat de mannen het geld dubbel en dwars waard zijn vanwege hun populariteit en kijkcijfers.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Vandaag Inside is een praatprogramma waarin de heren dagelijks discussiëren over actuele (sport)zaken. Het programma is te zien op de zender SBS6 en trekt gemiddeld zo'n 950.000 kijkers per aflevering. Met het nieuwe contract kunnen de heren in ieder geval nog twee jaar doorgaan met hun programma. We kunnen in ieder geval nog genieten van de heren tijdens het EK voetbal in Duitsland en de Olympische Spelen in Parijs in 2024.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten