tom van grieken 2016 d

Van Grieken geïnspireerd door Wilders: De sleutel van de formatie ligt Vlaams Belang voor het grijpen

Buitenlandjun 07, 16:00
Zondag staat in België de moeder van alle verkiezingen op het programma. Onze Zuiderburen gaan naar de stembus voor de leden van het Europees Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers (federaal parlement vergelijkbaar met onze Tweede Kamer red.) en de regionale parlementen, waaronder het Vlaams Parlement, het Waals Parlement en het Brussels Hoofdstedelijk Parlement. Dit wordt een dag van cruciaal belang, niet alleen voor België, maar voor heel Europa.
De stembureaus zijn geopend van 8:00 uur tot 14:00 uur. In gemeenten waar elektronisch gestemd kan worden, zijn de stembureaus open tot 16:00 uur. Dit belooft een historische dag te worden voor Vlaams Belang. Peilingen wijzen op een grote overwinning voor de partij van Tom van Grieken, Filip Dewinter en Sam van Rooy.
Vlaams Belang lijstrekker Tom van Grieken heeft er alle vertrouwen in en ziet Geert Wilders als het grote voorbeeld: "Geert Wilders is voor mij de verpersoonlijking van het feit dat de kiezer écht het laatste woord heeft. Journalisten geloofden er niet in, maar juist omdat die Nederlander zo'n signaal heeft gegeven, kon Geert de sleutels tot de formatie in handen krijgen."
Dit soort democratische omwentelingen laten zien dat de wil van het volk uiteindelijk prevaleert, ondanks de weerstand van de politieke elite en de mainstream media. Net als in Nederland, waar Wilders de politieke kaart opnieuw heeft ingekleurd, staat Vlaams Belang klaar om de belangen van de gewone burger te verdedigen en te vechten tegen de Brusselse bureaucratie uit de Wetstraat.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.''
De opkomst van partijen als Vlaams Belang en de PVV is een duidelijk signaal dat de burgers genoeg hebben van de gevestigde orde die hun belangen verkwanselt ten gunste van globalistische agenda’s. Het is tijd voor verandering, tijd voor leiders die daadwerkelijk luisteren naar de stem van het volk en hun belangen verdedigen. Hier hebben de Belgen en Nederlanders recht op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten