screen shot 2024 01 13 at 112909

WHO Waanzin: Tedros wil dat we allemaal gras eten!

Buitenlandjan 13, 10:30
Niet te geloven: de grootste bazen van de zogenaamd neutrale Wereld Gezondheidsorganisatie, aangevoerd door hun globalistische marxistische leider Tedros Ghebreyesus, hebben het weer voor elkaar. Hun nieuwste 'briljante' idee? Ze willen dat we allemaal minder vlees gaan eten – ja, u leest het goed – en ons voeden met plantaardig voedsel. Alsof we konijnen zijn!
Dit is niet zomaar een gezondheidsadvies, nee, het is een duidelijke aanval op onze persoonlijke vrijheden. Tedros beweert dat 'voedselsystemen bijdragen aan meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en verantwoordelijk zijn voor bijna een derde van de wereldwijde ziektelast'. Met andere woorden: het is onze schuld, en nu moeten we boeten door ons geliefde stukje vlees op te geven.
Pepijn van Houwelingen van het Forum voor Democratie sloeg de spijker op zijn kop met zijn reactie op X: 'Ja, dat hoort u goed. De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie wil ook gaan bepalen wat u moet gaan eten om zogenaamd de klimaatverandering tegen te gaan. Het is tijd dat Nederland deze globalistische club de rug toekeert!'

Ja, dat hoort u goed. De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie wil ook gaan bepalen wat u moet gaan eten (u raadt het al, geen vlees meer!) om zo voor uw gezondheid schadelijke klimaatverandering (one health!) te voorkomen. Nederland moet de WHO zo snel mogelijk verlaten!

Wide Awake Media
Wide Awake Media
@wideawake_media

WHO head, Tedros Adhanom Ghebreyesus, declares war on meat and traditional agriculture, in the name of fighting "climate change": "Our food systems are harming the health of people and planet. Food systems contribute to over 30% of greenhouse gas emissions, and account for…

3.2K
Reply
Dit is weer een duidelijk voorbeeld van hoe deze 'gezondheidsexperts' proberen onze levensstijl te dicteren. Of beter gezegd, hoe globalisten gezondheid en het klimaat misbruiken om hun globalistische anti-humane plannen aan ons op te leggen. Of beter gezegd, om die door onze strot te duwen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met álle globalisten. Niet een beetje, maar totaal. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Versterk ons anti-globalistische geluid! Doneer aan DDS via BackMe en help ons enge vlees-zeurpieten aan te pakken.
Het aparte is dat zogenaamde wappies al jaren roepen dat dit één van de grote doelen is van de globalisten. "Ze willen ons van het vlees halen, we mogen alleen nog planten eten straks. En insecten." Dat soort zaken werden afgedaan als knettergekke complottheorieën. Maar wat blijkt? De WHO-voorman zegt het nu gewoon zélf hardop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten