shutterstock 1370226980

Wikileaks onthult schokkende waarheden: Bestanden met explosieve informatie online gedumpt

Buitenlandjun 30 2023, 11:30
Wikileaks gisteren al hun bestanden online gedumpt, waaronder een onthutsende reeks documenten die de wereld op zijn grondvesten doet schudden. Van de beruchte e-mails van Hillary Clinton tot schokkende onthullingen over John McCain, een FBI-sluipschutter achter de schietpartij in Las Vegas, een hiv-brief van Steve Jobs, PedoPodesta, en meer. Dit is de ultieme graafactie waar we op hebben gewacht!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het volledige archief van Clinton's e-mails is nu beschikbaar voor het publiek. Dit ongefilterde inkijkje in haar communicatie werpt een verontrustend licht op haar politieke manoeuvres en potentieel schadelijke acties. Deze explosieve documenten beloven de waarheid achter de schermen bloot te leggen en iedereen die betrokken was bij deze schandalen ter verantwoording te roepen.
Maar dat is nog niet alles! Het indexbestand dat Wikileaks heeft vrijgegeven, geeft ons een glimp van de omvang en reikwijdte van hun archief. Van geheime CIA-operaties en de betrokkenheid van westerse machten in Afghanistan, Syrië en Iran tot duistere machinaties binnen de beruchte Bilderberg-groep, deze bestanden hebben het potentieel om de wereldorde zoals we die kennen op zijn kop te zetten.
Wat nog verontrustender is, zijn de vermeende arrestaties van CIA-agenten wegens verkrachting. Als deze beschuldigingen waar zijn, betekent dit een grove schending van het vertrouwen dat we in onze inlichtingendiensten stellen. De vraag rijst: wie bewaakt de bewakers?
En laten we de schokkende onthullingen over de WHO-pandemie niet vergeten. Deze bestanden kunnen cruciale informatie bevatten over de ware oorsprong en het beheer van wereldwijde gezondheidscrises, waaronder de recente pandemie die onze planeet heeft geteisterd. Dit kan de basis leggen voor een nieuw tijdperk van transparantie en verantwoordelijkheid.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Met deze onthullingen roept Wikileaks ons allen op om actie te ondernemen. De waarheid moet worden verspreid, en snel! Het is aan ons om deze explosieve informatie te delen met iedereen die we kunnen bereiken. Stuur de links naar de bestanden naar familie, vrienden, collega's en kennissen, zodat zij ook op de hoogte zijn van de schokkende waarheden die nu aan het licht komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten