shutterstock 1574326588

Wokegekte! Hofdame van koningin-gemalin Camilla: ''Waar komt u echt vandaan?''

Buitenlanddec 01 2022, 17:00
Er is een relletje ontstaan aan het Britse hof. De hofdame van koningin-gemalin Camilla haalde het in haar hoofd om een vraag te stellen. Ze vroeg aan een negerin, waar komt u echt vandaan?
Woke-activisten hebben maar een kleine aanleiding nodig om op de teentjes te worden getrapt. Dit heeft er toe geleidt dat de hofdame van de overleden koningin ontslag heeft genomen. En zich verontschuldigd heeft nadat een zwarte vrouw op een receptie georganiseerd door de koningin-gemalin zich getraumatiseerd en geschonden voelde nadat ze haar herhaaldelijk had ondervraagd over waar ze "echt vandaan kwam". Wat een teer zieltje heeft deze mevrouw.
Deze vrouw van kleur, Ngozi Fulani, de oprichter van de liefdadigheidsinstelling Sistah Space, beweerde dat Lady Susan Hussey bewoog om haar naambadge te onthullen en voortdurend ondervroeg waar haar "mensen" vandaan kwamen, ondanks dat haar was verteld dat ze de Britse nationaliteit had. Het is natuurlijk heel raar om te vragen waar iemand oorspronkelijk vandaan komt.
Nee het wordt nog gekker. Volgens The Guardian zei een woordvoerder van de prins van Wales (Red. Prins William), die het petekind van Lady Hussey is, dat de opmerkingen onaanvaardbaar waren en dat "er voor racisme geen plaats is in onze samenleving". Je leest het goed. Je mag tegenwoordig aan een negroïde persoon niet meer vragen waar diegene oorspronkelijk vandaan komt. Dit kan worden uitgelegd als racisme. De Westerse wereld is knettergek geworden!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Wat een treurig bestaan heb je als je al getraumatiseerd raakt door vragen over je afkomst. Dit heeft niets met racisme te maken maar puur uit interesse. Misschien moeten we aan deze snel gekwetste mensen vragen om zichzelf niet meer bloot te stellen aan de samenleving. Dan lijden deze woke-waanzinnigen niet langer pijn doordat zij onnodig worden gekwetst. Sluit jezelf op in je safe space!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten