Screen Shot 2022 12 01 at 193645

Hypocriete witte vent Erik Mouthaan viert feest: 'Geen witte mannen meer in fractiebestuur Democraten!'

Buitenlanddec 01 2022, 18:00
RTL Amerika-dingetje Erik Mouthaan is he-le-maal in zijn nopjes. Het fractiebestuur van de Democraten (in het Huis van Afgevaardigden) bestaat vanaf nu namelijk alleen nog maar uit 'minderheden.' "Geen witte mannen meer!" schrijft Mouthaan verheugd.
Hypocrieter dan dit wordt het niet. De man die al jarenlang dé Amerika correspondent is voor RTL roept heel blij op Twitter dat de fractieleiding van de Democraten voortaan bestaat uit een "zwarte man, witte vrouw en latino man." Met andere woroden: alleen nog maar zogenaamde minderheden (wat in het geval van de 'witte vrouw' natuurlijk ronduit lachwekkend is, maar dat geheel terzijde):
Dit is het soort hypocrisie waar normale mensen echt helemaal gek van worden. Deze eunuch roept heel blij dat er geen "witte mannen" in het fractiebestuur van de Democraten zitten. Wat een zegen! Wat een overwinning! Ge-wel-dig.
Maar wacht eens! Erikje is zelf al jaren en nog eens jaren Amerika-correspondent voor RTL Nieuws. Het is een baan die héél veel mensen maar wat graag zouden hebben, zeker mensen die iets 'gestudeerd' hebben als, zeg, Journalistiek of American Studies. Zal er geen enkele American Studies-bachelor of master zijn met een kleurtje? Of iemand met een 'achtergrond' in de Journalistiek? Een Turk? Een Marokkaan? Een Arabier? Een Surinamer? Iemand uit Curacao?
Natuurlijk wel. Er lopen genoeg minderheden rond die als correspondent zouden kunnen functioneren in Amerika - en die dat ook maar wat graag zouden doen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Aangezien Mouthaan zo begaan is met minderheden en "witte mannen" heel erg vindt stel ik voor dat hij per direct opstapt en zijn functie aan 'iemand met een kleurtje' geeft. Dat lijkt me wel zo eerlijk. Want, laten we eerlijk zijn, een 'witte man' die zo'n geweldige baan heeft, dat kan echt niet meer in deze tijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten