Ali_B_ _13 09 2008_2

Ali B gaat NAT: NOG een beschuldiging van aanranding bij dossier gevoegd

Cultuurjun 04, 15:58
Ali B, de professionele viezerik en rapper, blijkt nog dieper in de problemen te zitten dan we aanvankelijk dachten. Het OM heeft vandaag bekendgemaakt dat hij voor nóg een aanranding wordt vervolgd. Deze keer betreft het een zaak in Heiloo, waar hij een meisje of vrouw zou hebben aangerand. De rechtzaak tegen Ali B. dient op 12 en 13 juni aanstaande en de lijst van beschuldigingen wordt steeds langer.
Wat begon als een beschuldiging van aanranding van een voormalig deelneemster aan The Voice of Holland, is uitgegroeid tot een schandaal van epische proporties. Niet alleen wordt hij beschuldigd van aanranding in Amsterdam, maar ook van verkrachting in Marokko in 2014, een verkrachting in Heiloo, en nu ook een aanranding in die plaats. "Na bestudering van het dossier," aldus een woordvoerster van het OM, is de beschuldiging van aanranding in Heiloo toegevoegd aan de tenlastelegging.
Ali B's advocaat, Bart Swier, probeert de schade te beperken door te stellen dat dit niet om een nieuwe zaak gaat, maar slechts om het toevoegen van een verdenking aan de bestaande tenlastelegging. "Mijn cliënt ontkent dat hij zich hieraan schuldig heeft gemaakt," aldus Swier. Joh.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De zaak tegen Ali B. krijgt hiermee een nieuwe dimensie en toont opnieuw aan hoe diep de rot zit in de wereld van bekende Nederlanders. De aanklachten stapelen zich op, maar zijn advocaat blijft doen alsof het allemaal wel meevalt. Ondertussen blijft Ali B. ontkennen en proberen zijn naam te zuiveren, maar de geloofwaardigheid van zijn ontkenningen slinkt met de dag.
Wat zal de volgende onthulling zijn? We kijken gespannen uit naar de rechtzaak op 12 en 13 juni. Eén ding is zeker: deze zaak zal nog lang nasmeulen en het beeld van Ali B. als onschuldige entertainer voorgoed veranderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten