screen shot 2023 09 29 at 114712

Bestel nu! "Niemand in de cockpit": de lege huls van de stikstofleugen

Cultuursep 29 2023, 10:45
Er is iets heel raars aan de hand in Nederland. Nederland is het enige land ter wereld waar we praten over een “stikstofcrisis.” Een crisis die zogenaamd heel gevaarlijk zou zijn. Onze natuur staat onder druk! We gaan er allemaal aan! Er moet iets gebeuren! En snel een beetje! Thierry Baudet en Lidewij de Vos hebben hier een geweldig boek over geschreven: Niemand in de cockpit. Doe jezelf een plezier en bestel hun boek vandaag nog.
Maar als dit werkelijk zo belangrijk en gevaarlijk is, zou dit onderwerp dan niet ook leidend moeten zijn in de rest van de wereld? Ja, daar hebben ze het over “het klimaat” en “CO2.” Maar “stikstof?” Niemand praat erover - stikstof heeft namelijk geen effect op het klimaat, het is geen broeikasgas.
In Nederland hebben we het er desalniettemin steeds weer over. Waarom? Omdat er een globalistische elite is die dit onderwerp gebruikt om onze samenleving radicaal te transformeren. Ze hebben besloten dat dit moet gebeuren. We zien dit allemaal gebeuren - elke dag weer.
Maar hoe heeft het zover kunnen komen? Hoe zit het echt? Thierry Baudet en Lidewij de Vos hebben dat uitgezocht en er een ongelooflijk belangrijk boek over geschreven. De titel van dat boek zegt helaas álles: Niemand in de cockpit.
screen shot 2023 09 29 at 110258
Dit boek moet je lezen als je a) het stikstofprobleem werkelijk wilt begrijpen, b) argumenten wil hebben om te gebruiken tegen meelopers die daadwerkelijk denken dat er een stikstofprobleem ís, en c) als je ons hele systeem - hoe de ambtenarij, experts én de politiek - met elkaar samenwerken wilt doorgronden.
Luister, bij DDS begrijpen we dat dit geen gemakkelijk onderwerp is. ‘Experts’ en ‘journalisten’ gooien met zogenaamde ‘feiten’ en ‘cijfers’ om iedereen ervan te overtuigen dat alles heel erg is en dat er ingegrepen moet worden. Maar hoe zou jij reageren als ik je vertel dat uit diepgravend onderzoek blijkt dat er niets achter al die ‘angsten’ zit? Dat dit niet alleen blijkt uit onderzoek ‘van oppositie-experts,’ maar zelfs uit rapporten van de ambtenarij zelf?
Want ja, dat is wat Baudet en De Vos hebben ontdekt. Er is een standpunt ingenomen dat er een stikstofprobleem is - en dat is het dan. Vervolgens krijg je allerlei ambtenaren, experts en politici die maar wat doen. Je krijgt een beleid dat “ervan uitgaat” dat het probleem er is… en de gevolgen zijn voor de samenleving.
Maar wat als blijkt dat er "niets” achterzit? Dat er geen stikstofcrisis is? Dat zelfs uit documenten van de overheid zelf blijkt dat het allemaal onzin is?
Want ja. Dat is precies wat er aan de hand is. Dát is hoe schokkend dit onderwerp écht is.
Doe jezelf en ons land een plezier: bewapen jezelf met alle kennis die je nodig hebt over stikstof, en bestrijd deze gekkigheid. Bestel Niemand in de cockpit. Vanaf 8 oktober is het boek te verkrijgen. Maar als je nu nú bestelt weet je dat jij één van de eersten bent die dit baanbrekende boek heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten