32446370810 6551b104c2 k

Eindelijk ontmaskerd: Nicol Kremers doet aangifte tegen ex Peter Gillis

Cultuurjun 19 2023, 19:00
Nou, zet de feesthoedjes maar op en haal de confetti uit de kast! De dag die we nooit zagen aankomen is eindelijk hier. Nicol Kremers heeft - na wat voelt als eeuwen - haar innerlijke leeuwin losgelaten en is naar de politie gestapt om aangifte te doen tegen haar ex, de 'o zo charismatische' Peter Gillis.
Oh, wacht. Nee. Laat die feesthoedjes en confetti maar zitten. Dit is niet echt een reden om te vieren, is het?
Het lijkt wel een script uit een slecht geschreven soap, maar helaas is de realiteit soms gekker dan fictie. Gillis, de man die volgens geruchten niet vies was van een beetje... laten we zeggen 'handgemeen', is nu officieel aangeklaagd voor mishandeling. En dan hebben we het niet over een enkele mishandeling, oh nee. Kremers zegt dat ze op zijn minst tien keer mishandeld is door deze meneer. Tien keer!
En dan komt er nog een leuke wending: Gillis heeft ook gedreigd met geweld. Hoe charmant. Precies het type kerel dat je mee naar huis wilt nemen om aan je ouders voor te stellen, toch? Dit zijn exact de dingen waar Jan Roos en Dennis Schouten al eerder hun mond vol van hadden bij Roddelpraat. En wat blijkt? Ze hadden het bij het rechte eind. Wie had dat nou gedacht?
Maar het meest verbazingwekkende aan dit hele verhaal is wel het onvermogen van SBS om enige verantwoordelijkheid te nemen. Ondanks alle woelige wateren waarin Gillis zich bevindt, blijft SBS trouw de serie uitzenden alsof er niets aan de hand is. Niets te zien hier, mensen, ga vooral verder met uw dagelijkse bezigheden!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De ongevoeligheid en het gebrek aan respect voor de ernst van de situatie is verbijsterend. Maar ja, wie zijn wij om te oordelen? We zijn tenslotte maar gewoon kijkers die genieten van wat onschuldige 'reality' tv, toch? Laten we gewoon onze popcorn pakken en blijven kijken naar de wervelwind die het leven van Gillis heet. Ik weet zeker dat de volgende aflevering net zo smakelijk zal zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten