screen shot 2023 06 12 at 131431

Het Misbruik van het Woord Gods: Een Onacceptabele Preek bij het Protestantse Kerken Congres

Cultuurjun 12 2023, 16:00
Het Protestantse Kerken Congres dat onlangs in Nuremberg werd gehouden, was bedoeld om de boodschap van Christus te verkondigen en om de geestelijke banden van de christelijke gemeenschap te versterken. Helaas werd deze bijeenkomst schaamteloos misbruikt om politieke ideologieën te promoten die volledig in strijd zijn met de traditionele christelijke waarden. In plaats van het evangelie te preken, deed een zwarte predikant een poging tot het bevorderen van de postmoderne agenda. Deze afsluitingsceremonie werd een schandelijke vertoning van ideologisch activisme.
Wat was zijn boodschap? "Wij zijn de laatste generatie. Black Lives always matter. God is queer." Ja, dat heeft u goed gelezen. God is queer. Dit is een ronduit blasfemische bewering die niet alleen in strijd is met de heilige schrift, maar ook met de eeuwenoude christelijke traditie. God transcendeert onze menselijke begrippen van seksualiteit en het toekennen van menselijke seksuele identiteiten aan God is een flagrante miskenning van Zijn goddelijke natuur.
De predikant ging echter onverstoorbaar door: "We hebben allemaal privileges." Dit klinkt als een regelrechte echo van het cultuurmarxistische dogma, dat niets te maken heeft met de christelijke boodschap van liefde, vergeving en gelijkwaardigheid van alle mensen in de ogen van God. Hij stelde vervolgens voor dat "we nog veel meer schepen naar Griekenland sturen" om zogenaamde vluchtelingen op te halen. Dit suggereert dat we onze grenzen open moeten zetten voor iedereen, zonder de nodige controles en overwegingen. Maar waar is de aandacht voor de gevolgen voor de samenleving, en waar is de respect voor de regels en wetten van de landen die de vluchtelingen ontvangen?
Het is een grof schandaal dat het Woord van God zo roekeloos wordt gebruikt om politieke agenda's te promoten. In plaats van Gods woord te eren, werd het misbruikt voor ideologisch gewin. Dit is een schandelijke en schaamteloze daad die een klap in het gezicht is van alle toegewijde christenen die hun geloof serieus nemen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is tekenend voor de manier waarop de LHBTI-sekte hun gekkigheden opdringt aan alles en iedereen - zelfs aan kerken. Dat dit in Duitsland ook gebeurt is misschien niet eens zo schokkend aangezien ze daar in jaren 1933-1945 ook een protestantse kerk hadden die overgenomen werd door een kwaadaardige ideologie. Maar toch. Dit is ronduit wanstaltig. En zie die gek grijzen.
Het Protestantisme is dood. In Duitsland tenminste.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten