shutterstock 655013812

Schokkende beelden! P. Diddy slaat ex Cassie Ventura totaal verrot

Cultuurmei 18, 10:45
P Diddy, oftewel Sean Combs, wordt ervan beschuldigd dat hij zich tientallen jaren lang misdragen heeft. Hij ontkent dat steevast. Helaas voor hem is er nu een video opgedoken waaruit blijkt dat hij een agressief, mishandelend misbaksel is. Het gaat om beelden van een affaire in een hotel. Hij sloeg zijn toenmalige vriendin, Cassie Ventura, in 2016, voor het oog van de camera van het hotel, aan gort.
In november vorig jaar werd Cassie Ventura één van de meerdere slachtoffers van P Diddy die aangifte tegen hem deden. Ventura wilde dat Diddy voor de rechter gesleept werd en moest boeten voor zijn wangedrag. Volgens haar hij haar, tijdens hun 'relatie,' namelijk zwaar mishandeld en zelfs verkracht.
Diddy ontkende dat in alle toonaarden. Er was niets van waar. Alle beschuldigingen aan zijn adres waren trouwens onzin. Meneertje koekepeertje was hartstikke onschuldig. Echt! Desalniettemin, hij streek met zijn hand over zijn hart en besloot een deal te sluiten met Ventura. Zij kreeg een bak geld en in ruil daarvoor trok ze haar rechtszaak terug.
Nou, vandaag weten we dat meneer keihard loog. CNN heeft namelijk beeldmateriaal in handen gekregen van minstens één akkevietje tussen Diddy en Ventura. De beelden laten er geen misverstand over bestaan: Diddy is een agressief stuk vreten. Een absoluut misbaksel. Een vrouwenmishandelaar. Een walgelijke, idiote, psychopatische engnek.
Kijk maar:
Wat je daar ziet is dit: Ventura wilde het hotel verlaten. Ze had volgens haar eigen aanklacht tegen Diddy te veel gedronken, maar wilde niet bij hem blijven. En dus pakte ze haar boeltje om weg te gaan.
Dat vond Diddy geen goed idee. Hij rende haar achterna. Toen ze stond te wachten bij de lift sloeg hij haar op de grond, waarna hij haar voor de goede orde ook nog een paar keer een schop gaf. Vervolgens pakte hij haar vast en probeerde hij Ventura naar zijn hotelkamer te slepen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Ja, dat lees je goed. Te slépen. Over de grond dus.
Dat is misselijk makend, maar wacht, hij was nog niet klaar. Want later zie je dat hij, als ze probeert te ontsnappen, vazen naar haar toe gooit en op andere manieren mishandelt/probeert te beschadigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten