The Sims doet mee aan de wokewaanzin: Borstamputatie als transgender in het spel mogelijk

The Sims doet mee aan de wokewaanzin: Borstamputatie als transgender in het spel mogelijk

The Sims is net als de Fifa reeks en SimCity een begrip in de gamewereld. Helaas hebben de makers van The Sims besloten om met het computerspel ook mee te gaan in de woke-gekte. De woke ideologie moet bij iedereen door strot worden geduwd. We moeten het allemaal heel normaal vinden dat transgenders hun borsten laten amputeren om een man te worden. Dit is in het spel nu ook mogelijk. Wat een waanzin!

Gelukkig denken daar veel Sims fans net zo over. Zij vinden dat je dingen niet normaal moet maken wat niet normaal is. Dit laten zij op social media weten. Men walgt ervan dat het in de game mogelijk is om personages aan te maken die hun borsten laten amputeren. In de game zijn dan onder de geamputeerde borsten littekens te zien. Met speciale bandage is het mogelijk om je Sims-personage deze littekens en geopereerde borsten te laten bedekken.

De reacties zijn niet van de lucht op Twitter. „Ze leren jonge, gezonde meisjes dat het oké is om hun borsten te laten verwijderen, schrijft het populaire Twitter-account Libs of TikTok. „Verschrikkelijk”, schrijft Stephen Miller. „Dit is waardeloos”, schrijft politiek commentator Ian Miles Cheong.

Dit is niet de eerste update op het gebied van gendergelijkheid voor The Sims. In mei kreeg het spel al een update die het mogelijk maakte om de voornaamwoorden zij/hun te gebruiken voor non-binaire personages.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Go woke, you will broke. De makers van The Sims zijn onnozel of heel slecht dat zij de woke ideologie steunen. Het is ziek om deze politieke ideologie in een kinderspel te verwerken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties