De Dagelijkse Standaard

De Dagelijkse Standaard (DDS) is niet zomaar een nieuwswebsite; het is een baken van conservatisme en klassiek-liberalisme in het moderne Nederland. Hier bij De Dagelijkse Standaard zijn we vastberaden om de principes waar we in geloven te beschermen en te bevorderen. Onze doelen zijn helder en onverzettelijk. Dit artikel biedt een overzicht van waar De Dagelijkse Stnadaard voor staat en wat we willen bereiken.

Waar DDS voor staat

  1. Conservatief en Klassiek-Liberaal: Wij bij DDS houden vast aan de traditionele waarden die de fundamenten van onze samenleving vormen. We zijn voorstanders van de principes van het klassiek-liberalisme, die de nadruk leggen op individuele vrijheid en verantwoordelijkheid.
  2. Tegen het Woke-Kankergezwel: De hedendaagse 'Woke'-beweging ondermijnt de waarden die onze cultuur en samenleving bij elkaar houden. De Dagelijkse Standaard neemt stelling tegen deze giftige ideologie.
  3. Voor het Traditionele Gezin en Nederlandse Tradities: De waarde van het traditionele gezin en echte Nederlandse tradities kunnen niet worden onderschat. We verdedigen deze met trots en passie. Het traditionele gezinsleven is dé hoeksteen van onze samenleving. Punt.
  4. Tegen Massa-Immigratie: De Dagelijkse Standaard ziet de gevaren die ongecontroleerde massa-immigratie kan hebben op de samenhang en stabiliteit van onze samenleving. We staan voor een beleid dat de samenleving niet van binnenuit ondermijnt.
  5. Strijd tegen het Partijkartel en Mediakartel: We zetten ons actief in tegen het partijkartel dat het politieke landschap verstikt, en tegen het mediakartel dat de objectieve berichtgeving beïnvloedt.
  6. Verdedigers van de Boeren en tegen Klimaatgekte: Onze boeren verdienen respect en ondersteuning. Daarnaast nemen we een rationeel standpunt in tegen de irrationele klimaatgekte die soms het publieke debat domineert.
  7. Ziek van de Stikstofcrisis: De stikstofcrisis heeft verwoestende effecten gehad, en wij bij De Dagelijkse Standaard zijn vastbesloten om een gezond en evenwichtig perspectief te bieden.

Onze Missie

De missie van De Dagelijkse Standaard is niet alleen om het partijkartel van buitenaf te veranderen, maar ook om het mediakartel van binnenuit te slopen. We zijn erop gericht een echt alternatief te vormen voor de ranzige linkse media, van kranten tot de NPO tot de commerciële omroepen.

Conclusie

De Dagelijkse Standaard is meer dan alleen een stem in het mediagezelschap; het is een beweging, een roep om terug te keren naar de principes en waarden die Nederland groot hebben gemaakt. We zullen niet aarzelen om die te verdedigen en onze missie voort te zetten in het huidige politieke en sociale klimaat.
Word ook deel van onze strijd. Volg ons, lees onze artikelen, en steun ons in het behoud van een sterk en principieel Nederland.
Oh, en steun je ons? Doneer dan via BackMe en help ons het mediakartel én het partijkartel echt te verslaan.