screen shot 2023 10 30 at 131659

Bijverdienen op een ongebruikelijke manier? Hier zijn 5 top ideeën

Economieokt 31 2023, 7:00
Ben je niet tevreden met je huidige inkomen? Dan kun je op zoek gaan naar een nieuw baan. Als jij bij je huidige werkgever op je plek zit, wil je hier misschien niet weg. Gelukkig hoeft dat ook niet, want er zijn namelijk manieren waarop je wat extra geld kunt verdienen. In dit artikel zetten wij vijf ideeën op een rijtje om op een ongebruikelijke manier geld bij te verdienen!
1.Dropshipping
Aangezien steeds meer mensen tegenwoordig online aankopen doen, wil je hier misschien een graantje van meepikken. Dit kan door dropshipper te worden. Het grote voordeel van dropshipping is dat je de producten die je aanbiedt zelf niet op voorraad hoeft te hebben. Zodra een klant een bestelling plaatst, bestel jij het product bij je leverancier. Zij zorgen er vervolgens voor dat het product bij de klant afgeleverd wordt, waardoor je hier verder geen omkijken naar hebt. De marge tussen de prijs van de leverancier en de prijs waarvoor jij het verkoopt, kun je in je eigen zak steken!
2. Begin met affiliate marketing
Wil je graag online geld bijverdienen? Dan kun je beginnen met affiliate marketing. Hierbij promoot je producten of diensten van een ander. Dit kun je onder meer op een blog doen, maar ook in een podcast of op social media. In de tekst of omschrijving verwerk je een linkje naar een product of dienst. Klinkt een bezoeker of kijker hierop en plaatst hij of zij een bestelling? Dan verdien jij een deel van dit bedrag als commissie. Als je hier serieus mee aan de slag gaat, kan affiliate marketing je na verloop van tijd een leuk passief inkomen opleveren.
 3. Ontwikkel een e-book of cursus
Als je veel kennis hebt over een bepaald onderwerp, kun je hier een e-book of cursus over ontwikkelen. Hier gaat weliswaar aardig wat tijd in zitten, maar het kan je ook veel opleveren. Neem daarom vooral de tijd om een e-book of cursus te ontwikkelen en raffel dit vooral niet af. Als je het e-book of de cursus klaar hebt, stel je een prijs vast en bied je hem te koop aan op het internet. Koopt iemand het e-book of de cursus? Dan verdien je hier geld mee!
4. Ga vloggen
De laatste jaren zijn er steeds meer mensen gaan vloggen. Vind je het ook leuk om video’s te maken van de dingen die je dagelijks meemaakt? Overweeg dan zelf om te beginnen met vloggen. Dit is niet alleen een leuke bezigheid, maar je kunt er ook nog geld mee verdienen. Als je genoeg abonnees en voldoende kijkuren per maand op bijvoorbeeld YouTube hebt, kun je geld verdienen door middel van advertenties op het platform. Daarnaast kun je wat extra bijverdienen door gesponsorde content te maken.
5. Investeer een deel van je geld
Zijn de bovenstaande vier tips niets voor jou? Dan kun je een deel van je geld investeren om wat bij te verdienen. Je kunt investeren in aandelen, maar goud kopen is ook een optie. Eén van de grote voordelen van goud is dat dit edelmetaal relatief waardevast is. Toch stijgt de waarde van goud op de lange termijn wel. Wil je na enige tijd het goud verkopen? Dan is de kans groot dat je er meer voor terugkrijgt dan je erin geïnvesteerd hebt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten