Een flexibele bijbaan voor tijdens de zomervakantie

Een flexibele bijbaan voor tijdens de zomervakantie

Economieaug 20, 7:00
Het is weer bijna zo ver, de zomervakantie komt er aan. Dit is waarschijnlijk het moment waar je het hele schooljaar naar hebt uitgekeken, en nu is het dan bijna zo ver. De zomervakantie staat in het teken van genieten van het weer, leuke dingen doen en wat extra geld verdienen. Tijdens de zomervakantie is het namelijk het perfecte moment om wat extra bij de verdienen door een bijbaantje te nemen. Er zijn dan natuurlijk een hoop verschillende soorten banen waar je aan de slag kan gaan, maar het beste is een flexibele bijbaan natuurlijk! Wil je meer weten over de meest flexibele bijbaan die jij kan vinden voor deze zomer? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hierover.
Een bijbaan voor tijdens de zomer
Omdat je in de zomervakantie natuurlijk geen school hebt heb je wat vrije tijd over, en wat is nou fijner om te kunnen doen dan wat extra geld te verdienen? Vooral in de zomervakantie ga je vaak op stap met vrienden en daar kan je natuurlijk wel wat extra geld voor gebruiken. Daarnaast is het ook een goede manier om andere leuke mensen te leren kennen terwijl je er ook nog eens voor betaald wordt, dat is pas een win-win situatie.
Een flexibele bijbaan voor jou!
Als je een baan zoekt waarbij je zelf kan bepalen wanneer én waar je werkt, dan is Staffyou de plek voor jou. Je kan hier namelijk zelf diensten aannemen op tijden en op locaties waar jij dat wilt, op deze manier bepaal je jouw eigen rooster en dus ook hoeveel je kan verdienen. Bij Staffyou zie je namelijk altijd meteen wat het uurloon is voor een shift die je aanneemt en dat is natuurlijk fijn om te zien. Zo weet je precies waar je op kan rekenen na een dagje werken, en je kan ook nog eens werken wanneer jij dat wilt.
Waar kan jij je aanmelden?
Als het je leuk lijkt om aan de slag te gaan werken bij Staffyou dan kan jij je aanmelden via de website. Hier maak je dan een profiel aan en met dit profiel kan je gaan reageren op verschillende shifts op verschillende locaties. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag gaan werken in de Kuip, en op dinsdag kan je aan de slag bij Diergaarde Blijdorp. Dit maakt het een lekker afwisselende bijbaan voor de zomer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten