shutterstock 325232315

-Michel Mulder- 'Een specsavers crisis'

Opinieaug 20 2022, 6:54
Goed nieuw voor ons allen, er is geen sprake van een wandelende-testosteron-bommen crisis, er is slechts sprake van een specsaver-crisis.
Waar veel Nederlanders agressieve onaangepaste vechtmachines menen te zien in de leeftijd van - pak 'm beet - 16 tot 35 jaar, zijn het in werkelijkheid slechts my little pony-spaarders in de leeftijd van 1 tot 10, en lieftallige huisvrouwen die gescheiden van hun mannen - die bouwen uiteraard het vaderland op - hopen op asiel in het zo ruimhartige Nederland… Fftewel, het ligt aan onze ogen.
Als u nu dus in de buurt van een AZC woont, of hier eens gaat crisis-seightseeing, en u denkt alleen maar opgefokte knaapjes te zien in de categorie young and able (to fight) dan zijn dit uw ogen die u bedriegen, in combinatie met uw overduidelijk tanende verstandelijk vermogen. Want volgens ons nationale deugbureau D66, worden de asielaanvragen toch vooral ingediend door de kwetsbare groep, die tot 2020 nog gewoon vrouwen werden genoemd.
Schrik dus niet van de stroom agressiviteit die uw kant op komt, als u 1 seconde - als Bambi in de straal van koplampen - verlamt, en dus te lang naar hun zin, in de richting kijkt van de horde der veroveraars. Uw brein bedondert u opnieuw, het zijn slechts zwaaiende grootmoeders die met u de laatste recepten willen uitwisselen, als begin van een culturele versplintering.
(Artikel gaat verder onder de oproep voor steun)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Helaas dekt uw zorgverzekering de asiel-blindheid nog niet als algemeen geaccepteerde ziekte, en zult u dus zelf voor uw contactlenzen of bril moeten opdraaien. Maar dat is uiteraard een kleine geste om te passen in het flowerpower wereldbeeld van D66.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten