screen shot 2024 07 01 at 124711

Lekker! EerlijkEten opent WEBSHOP met vers vlees van de Nederlandse boer!

Economiejul 01, 11:45
Onze vrienden van EerlijkEten blijven uitbreiden. En gelukkig maar. EerlijkEten heeft namelijk al een echte reputatie opgebouwd voor het verkopen van de beste écht Nederlandse producten. Waar je tot voor kort een abonnement moest nemen om het heerlijke vlees van EerlijkEten te bemachtigen kun je er nu ook voor kiezen om dat vlees direct in de webshop te kopen. Snel, makkelijk, en vers!
We weten allemaal dat de kartellianen er alles aan willen doen om vlees onbetaalbaar te maken voor gewone mensen - en zelfs om vlees helemaal uit winkels te weren. Daarom is het ongelooflijk belangrijk dat EerlijkEten in deze markt is gestapt en via abonnementen Nederlandse burgers in staat stelt om vlees, groenten en fruit van Néderlandse boerderijen te eten.
Tot nu kon je daar alleen van profiteren door een hele doos af te nemen: een vleesdoos of een allround box. Op zich was en is dat geweldig omdat de kwaliteit van de producten enorm hoog is én omdat de prijzen heel mooi (en relatief laag) zijn.
Maar nu maakt EerlijkEten het nog mooier en beter. Vanaf nu kun je namelijk ook vleesproducten direct uit de webshop zelf kopen. Je hoeft dus niet een hele doos aan te schaffen.
Zo heb je al een heerlijke ossenhaassteak (van 130 gram!) voor 8,95 euro. Of wat te zeggen voor heerlijk écht Nederlandse rundergehakt voor slechts 3,25 euro? Wil je lekker bbq'en? Snel, koop een RibEye Steak, van een echte Nederlandse koe. Totaalprijsje 14,70 euro.
En zo zijn er nog veel meer heerlijke vleesproducten die je nu linea recta uit de EerlijkEten webshop kunt halen. Van scharrelkipfilets tot tomahawk steaks, en van entrecotes tot Black Angus Burgers.
EerlijkEten verkoopt het allemaal en zorgt direct voor levering naar jouw woning (in maximaal 2 werkdagen): rechtstreeks van de Nederlandse boerderij bij jou op de mat.
Bestellen dus, en snel een beetje! Want hoe groter EerlijkEten (een project van Nederlandse boeren én FVD'ers Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en Freek Jansen), hoe beter het is voor ons állemaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten