screen shot 2022 09 01 at 12

Knetter! Media promoten nierpatiënt die Dennis Schouten pusht om zelfmoord te plegen: zij wil zijn nier

Mediajul 01, 10:30
Het is te gestoord voor woorden, maar de media promoten vandaag een dame die 'een brief heeft geschreven' aan Roddelpraat-journalist Dennis Schouten. In die brief roept ze hem op om... haar een handje te helpen bij het vergaren van een nieuwe nier. Want Dennis wil op termijn euthanasie plegen, heeft hij gezegd... en zij kan zijn nier heel goed gebruiken.
Je moet je voorstellen hoe ongelooflijk egoïstisch je moet zijn om als nierpatiënt contact op te nemen met een jongeman die overduidelijk depressief is... om hem te vertellen dat jij, als hij zelfmoord pleegt, zijn nier heel graag wil krijgen. Het is echt te ziek voor woorden. Niet dat die vrouw er bijna alles aan doet om te overleven, maar wel dat ze de euvele moed heeft om zo'n brief te schrijven.
Haar letterlijke verzoek aan Schouten: "Mag ik de jouw nier als jij niet meer wil leven?"
Dat is al dieptriest. Maar wat dit verhaal nog triester maakt is dat deze dame gepromoot wordt door de media. Die vinden het blijkbaar volkomen normaal a) dat ze deze oproep doet en b) om een gezonde maar depressieve jongeman dan een snelle dood in te drukken.
"Ik kan me voorstellen dat iemand het leven grijs en grauw ervaart en niet meer wil leven. Alleen sta ik er precies andersom in. Ik wil nog zo graag, maar daarvoor heb ik een nieuwe nier nodig," citeren die ranzige media Yvette (57 jaar). Het is zó erg, dat deze halvegare Schouten een email heeft gestuurd, maar geen antwoord heeft gehad. Vervolgens heeft ze dus de media ingeschakeld die Schouten ook om een reactie hebben gevraagd. Want hé, je wil toch dood? Nou, geef je nier dan eens weg!
En ja, ze willen snel antwoord hebben. "Als die nier van Dennis Schouten niet bij mij past dan is er vast wel iemand anders. Ik doe dit niet alleen voor mezelf," zegt Yvette er nog even bij.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Hé, ze is echt niet egoïstisch hoor! Als de nier niet bij haar past wil ze best dat 'ie naar een ander gaat! Zo lief en openminded is ze! Is het niet leuk?
We leven echt in bizarre tijden. Dat mevrouw Yvette ten koste van heel veel (goed) wil leven is logisch. Een nierziekte is absoluut vreselijk. En ja, met een niertransplantatie kan zij nog heel lang door (op een mooie manier).
Maar dat ze dan zo'n mail stuurt naar een jongeman die gezond is maar rondloopt met een serieuze depressie? Wanstaltig. En de media die haar promoten zijn nóg erger.
doneer dds
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten