Jan Roos vernielt "straatschoft" Ali B: "Als hij niet kon rappen had hij oude vrouwtjes beroofd in Amsterdam West"

Politiekjun 20, 14:00
Bij Roddelpraat heeft presentator en juicemannetje pur sang, Jan Roos, keihard uitgehaald naar Ali Bouali. Of, zoals we hem eigenlijk kennen, Ali B. Want, zei Roos, ten eerste huilt Ali B. erg lelijk, ten tweede huilde hij alleen maar krokodillentranen, en ten derde viel het Roos op dat Ali B. heel agressief werd toen één van de vermeende slachtoffers hem tegensprak in de rechtszaal. Jans conclusie: als Ali B. niet kon rappen was hij gewoon een Marokkaans-Nederlandse straatcrimineel geweest.
Roos reageerde op Ali B's uitspraken tegen vermeend slachtoffer Jill Helena. Tijdens de zaak tegen hem beweerde Ali dat hij nooit agressief tegen haar was geweest, wat zij beweerde. In plaats van zich rustig daartegen te verdedigen keerde hij zich naar haar toe, terwijl zij naast haar advocaat zat, en begon hij te foeteren.
"Ik weet echt niet hoe dit kan," aldus Ali tegen Jill. "Ik ben nooit agressief tegen jou geweest. Noem één moment dat ik agressief tegen jou ben geweest." Maar vervolgens begon hij taal uit te slaan die overduidelijk dreigend was. "Als jij wilt dat ik agressief..." op dat moment werd hij afgebroken door de rechter die hem duidelijk maakte dat hij niet in mediation zat, maar in een strafzaak. Dus of hij even op wilde houden het vermeende slachtoffer zo direct aan te spreken.
"Sorry, sorry, sorry!" riep Ali B. daarop, waarna hij de microfoon zo ongeveer probeerde te wurgen.
Jan Roos barst bij het zien van die beelden in lachen uit. "Ali B. werd op een gegeven moment geaccepteerd als dé knuffelmarokkaan. Dus die heeft zichzelf aangemeten dat hij een hartstikke leuke vent is. Maar dat is natuurlijk hartstikke gewoon een straatschoft. Als hij niet kon rappen, dan had hij gewoon oude vrouwtjes beroofd in Amsterdam West."
"Je ziet op zo'n moment dat zijn echte 'ik' naar boven komt. Dat hij op een gegeven moment in een rechtbank tegen een vrouw die door hem zegt te zijn aangerand, 'wanneer ben ik agressief, WANNEER BEN IK AGRESSIEF!' [gaat roepen]. En dat de rechter dan zegt, 'je moet tegen mij praten, niet die microfoon [vernielen]." 
Vervolgens pakte Roos zijn eigen microfoon vast in Ali B-vorm, begon hij die heen en weer te schudden, terwijl hij riep: "GVD, KANKER, SORRY SORRY SORRY!"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
"Ik vind het prachtig," aldus Roos. "Ali B. laat zijn ware gezicht zien."
Dennis Schouten is het daarmee eens. "Je ziet aan alles" dat dat zo is. "Hij heeft drie momenten gehad in de rechtbank waarop hij zich niet kon gedragen. Want dat is wie hij is. Maar dan denkt hij: 'Dit is niet in mijn voordeel.' En dan neemt hij alles terug."
"Ja, Ali B. is natuurlijk gewoon een straatschoft," zegt Roos daarop, "die omhoog gekukeld is omdat wij in Nederland heel graag van dit soort beroepsallochtonen willen zodat we kunnen zeggen, 'kijk, je hebt er ook leuke bij.' Nou, toch niet."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten