dalle 2024 06 08 112626 a courtroom scene with a high profile trial in session the room is filled with media photographers and spectators ali b a well known moroccan rap

Angela de Jong maakt gehakt van Ali B: ''Een man die geen nee accepteert"

Opiniejun 13, 11:00
Angela de Jong haalt vandaag in haar AD-column snoeihard uit naar Ali B. En terecht! De man die ooit werd gezien als de nationale knuffelmarokkaan, is nu ontmaskerd als een narcistische misbruiker die zich onaantastbaar waant. De Jong schrijft dat Ali B tijdens de rechtszaak een man liet zien die van niemand ‘nee’ accepteert, zelfs niet van de rechter. Wat een farce!
De Jong legt de vinger precies op de zere plek: Ali B heeft zichzelf verbeeld dat hij God was, of minstens Diens plaatsvervanger op aarde. Deze man dacht werkelijk dat het normaal was dat vrouwen zich voor hem op een presenteerblaadje aanboden. En waarom? Omdat hij een grote popster was. Dat dit gedrag onaanvaardbaar is, lijkt volledig langs hem heen te gaan. Hij kon zich gewoon niet voorstellen dat anderen niet zaten te wachten op zijn avances, laat staan op zijn vingers, tong of geslachtsdeel op hun lichaam. Walgelijk!
Het dieptepunt van de zitting was volgens de Jong toch wel het moment waarop Ali B in zelfmedelijden verzoop. Hij moest, volgens hem gedwongen door de Boos-uitzending, aan zijn vrouw opbiechten dat hij al twintig jaar vreemdging. Ja, zielig voor hem. Maar wat te denken van zijn echtgenote die op de publieke tribune moest aanhoren wat haar man allemaal uitspookte met andere vrouwen?
En dan zijn onsterfelijke woorden: ‘Vreemdgaan voelt goed, maar is fout.’ Hoe ver verwijderd van de realiteit kun je zijn? Deze man heeft geen enkel besef van de schade die hij heeft aangericht. Angela de Jong heeft gelijk om hem genadeloos te bekritiseren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De tijd van het wegkijken is voorbij. Dit soort gedrag moet hard aangepakt worden. Ali B verdient geen medelijden, maar gerechtigheid. Laat dit een les zijn voor iedereen die denkt dat macht en roem je boven de wet stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten