eu2024be 240321 nuclear energy summit brussels expo jnzt 0183 53601978831

Huilende media over Hongarije's EU voorzitterschap: 'Iedereen in Brussel maakt zich zorgen!'

EUjul 01, 11:56
Oh, wat is het toch weer vreselijk! Hongarije neemt het tijdelijk voorzitterschap van de Europese Unie over, en de media kunnen hun krokodillentranen niet meer bedwingen. Viktor Orbán, een patriot en een traditioneel leider, krijgt een half jaar de kans om zijn stempel te drukken op de Europese politiek. En wat doen de Europese 'toppers'? Ze zijn doodsbang! Ja, werkelijk, ze sidderen en beven van angst voor deze verschrikkelijke dwarsligger en provocateur.
Het nieuws staat vol met doemverhalen en bezorgde blikken. Hoe moet dat nu toch verder met onze mooie, liberale EU? Brussel en de andere Europese hoofdsteden zitten in zak en as. Want stel je voor dat iemand met een ruggegraat, iemand die zijn land op de eerste plaats zet, het voor het zeggen krijgt! De horror!

Angst en Paniek

De hysterische reacties uit Brussel en daarbuiten zijn bijna lachwekkend. Ze schilderen Orbán af als een soort boeman, een gevaar voor de democratie, terwijl hij simpelweg zijn land probeert te beschermen tegen de overdreven inmenging van de EU. Wat is daar nu zo gevaarlijk aan? Of is het probleem dat Orbán niet buigt voor de dictaten van Brussel en daadwerkelijk opkomt voor de soevereiniteit van Hongarije?

Orban: De "Gevaarlijke" Patriot

Orbán wordt afgeschilderd als een bondgenoot van Rusland en een tegenstander van steun aan Oekraïne. Oh, wat een schande! Maar is het echt zo'n misdaad om je eigen weg te willen gaan, in plaats van klakkeloos de lijn van Brussel te volgen? Het is duidelijk dat Orbán de EU-leiders nerveus maakt omdat hij weigert mee te doen aan hun spelletje. Hij heeft al jaren ruzie met Brussel over de zogenaamde uitholling van de rechtsstaat. Maar misschien gaat het hier niet om de rechtsstaat, maar om het feit dat Orbán niet mee wil doen aan het globalistische spel.

Make Europe Great Again

En dan die slagzin: "Make Europe Great Again". Een knipoog naar Trump, ja, maar vooral een krachtige boodschap. Een boodschap die aangeeft dat Orbán klaar is om de EU naar rechts te trekken, om de waarden van soevereiniteit en traditie te herstellen. En wat doet de media? Ze krijsen moord en brand.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Conclusie: Een Storm in een Glas Water

Wat we hier zien, is een klassiek geval van overdreven hysterie. De media en de EU-elites zijn bang voor verandering, bang voor een leider die niet buigt voor hun regels. Orbán zal geen wonderen verrichten in zes maanden, maar hij zal zeker een frisse wind laten waaien door de verstikkende bureaucratische hallen van Brussel. En dat is precies waar de EU zo bang voor is. Dus laten we de huilende media negeren en kijken hoe een beetje gezond verstand en patriottisme de zaken kan opschudden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten