supermarket 4052658 1920

Onmogelijk gemaakt voor supermarkten om buitenlandse koopjes te scoren: de schuld van A-merk fabrikanten

Economienov 27 2023, 11:00
Het wordt steeds onmogelijker gemaakt voor ons trouwe supermarktbezoekers om nog enigszins van een koopje te kunnen profiteren. De schuldigen? De A-merk fabrikanten die als geldzuchtige gieren onze winkeliers verbieden om hun producten over de grens in te kopen. Dat blijkt uit een gierend onderzoek uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken schrijft het AD.
De hoge heren van supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo kunnen erover meepraten. Ze worden met hun rug tegen de muur gezet en gedwongen om zich enkel te wenden tot de Nederlandse vestigingen van deze fabrikanten. En als ze zelfs maar een poging wagen om producten in te kopen van over de grens, krijgen ze botweg een dikke "NEE" te horen.
Niets minder dan een vuile strategie om de prijzen op de nationale markt hoog te houden, vermoeden de winkelbedrijven. Deze praktijken worden het meest gebezigd door A-merken en sommige grote elektronicamerken, die schaamteloos obstakels opwerpen als winkeliers hun producten buiten Nederland willen inkopen.
En de rekening? Die komt op het bordje van ons, de consumenten, en de winkelbedrijven die zuchten onder de steeds hogere inkoopprijzen die hun winstmarges doen slinken. Producten die goed zijn voor 2 tot 4 procent van hun totale inkoopbedrag worden met gemiddeld 10 procent duurder. Dat is toch een lachertje!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
Het is tijd dat deze fabrikanten hun hebzuchtige klauwen intrekken en een eerlijk spel beginnen te spelen. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn. Immers, wanneer heeft een gier zichzelf ooit eens in de kijker gezet door vrijwillig de prooi los te laten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten