screen shot 2023 05 02 at 144444

Populaire tuinstijlen en hoe je ze kunt toepassen in je tuin 

Economiemei 02 2023, 7:00
De tuin is het verlengstuk van onze woning. En daarom zien steeds meer mensen ook het belang van een goed ontworpen tuin. Want worden de dagen langer en stijgen de temperaturen meer en meer? Dan is de tuin vast en zeker de favoriete plek in huis waar je wilt vertoeven. En merk je dat je tuin wel wat liefde en aandacht kan gebruiken? Dan is het tijd om deze een leuke upgrade te geven en de tuin te ontwerpen in een bepaalde stijl. Wat de twee meest populaire stijlen van dit moment zijn, lees je hier.
Een relaxte Ibiza sfeer met lichte kleuren en materialen
Ben je weleens op plekken zoals Ibiza, Bali of Bloemendaal geweest? Al deze plekken hebben één ding gemeen. Veel leuke barretjes, hotels en beachclubs zijn in dezelfde stijl ontworpen. Je kunt daarbij denken aan lampen van rotan, spierwit meubilair met luxe kussens en luxe tapijten waar een loungeset mooi op neer is gezet. Deze relaxte sfeer kun je ook erg makkelijk bij jou in huis terug laten komen door meteen een loungebank voor op het balkon online te bestellen bij tuinmeubelwereld. Zowel in tuincentra als in woonwinkels shop je verschillende leukste accessoires voor in de tuin die haarfijn aansluiten op deze soort stijl. 
Ga voor romantisch en kies voor een boho stijl
En heb je ook al een keer nagedacht over een romantische stijl als je bijvoorbeeld kiest voor verstelbare tuinstoelen online bestellen? Dit kun je erg goed terug laten komen als je investeert in een tuin in een boho stijl. Je kunt hierbij denken aan een loungeset met kleurrijke kussens, bloemetjes in felle kleuren en leuke schalen van riet voor aan de muur. Met slechts een paar kleine investeringen kun je dus al een wereld van verschil maken. Het is de hoogste tijd om je tuin dus een upgrade te geven. 
Online kun je genoeg inspiratie opdoen voor je favoriete stijl tuin
Maar weet je op dit moment niet zo goed waar je moet beginnen met shoppen? Geen zorgen. Je kunt een concreet plan van aanpak maken door alvast online de nodige dosis inspiratie op te doen. En werk ook meteen met een bepaald kleurenpalet in de tuin. Dit zorgt voor net even wat meer rust en eenheid. Hierdoor is je tuin meteen een serene en kalme plek waar je je even helemaal terug kunt trekken. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de stijl van de tuin?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten