Twijfel je over je relatie? Met deze 4 tips kom je erachter of je met de ware bent

Twijfel je over je relatie? Met deze 4 tips kom je erachter of je met de ware bent

Als je wilt weten of je met de ware samen bent, zijn er een aantal vragen die je jezelf moet stellen. Misschien denk je dat het te vroeg is voor deze vragen en dat ze niet op jou van toepassing zijn, maar geloof me: Als je niet zeker weet of je een relatie met deze persoon wilt, dan is het beter om daar eerder vroeg dan laat achter te komen.

Let op je gevoel

Als het op je relatie aankomt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat je lichaam je vertelt. Je hersenen hebben je misschien verteld dat deze persoon de ware voor je is - maar als je hart er niet bij is, dan is dat misschien niet waar.

Bestudeer de manier waarop je vecht

De volgende manier om te zien of jullie relatie echt is, is door te kijken hoe jullie ruzie maken. De beste relaties zijn die waar je ruzie kunt maken zonder in de verdediging te schieten en waar beide mensen het gevoel hebben dat ze gehoord worden. Als een van deze dingen niet waar is voor jou, dan is er misschien iets mis met je relatie. Soms is het moeilijk om open en eerlijk te zijn over onze gevoelens omdat we bang zijn elkaar te kwetsen of boos te maken - maar het is belangrijk dat we dit doen zodat we eerlijke gesprekken kunnen hebben over wat er in ons leven samen gebeurt.

Een manier om ervoor te zorgen dat eventuele ruzies tussen jullie niet uitmonden in een lelijke strijd is door wat tijd van elkaar af te zonderen voordat je weer met elkaar praat (misschien zelfs door apart uit te gaan). Dit geeft beide partijen wat ruimte zodat ze niet uit woede of frustratie iets kwetsends zeggen!

Bestudeer hoe ze mensen behandelen waar ze niet aardig tegen hoeven te zijn

Als iemand een charmeoffensief begint tegen mensen tegen wie hij niet aardig hoeft te zijn, kan dat betekenen dat hij indruk op jou probeert te maken. Omgekeerd, als hij mensen slecht behandelt zonder dat daar een reden voor is (bijv. collega's), dan zal hij jou waarschijnlijk ook zo behandelen.

Overweeg een paragnost

Overweeg een paragnost. Een medium kan je helpen om dingen duidelijker te zien en kan je inzicht geven of je relatie de juiste voor je is of niet. Als je besluit deze weg in te slaan, zorg er dan voor dat de persoon in contact is geweest met andere mensen die ook een relatie hebben gehad - zij zullen in staat zijn te vertellen of er iets niet klopt aan het gedrag van je partner, wat je kan helpen bij het nemen van je beslissing. Op deze manier kunnen mediums je helpen bij relatie vraagstukken.

Lees meer over:
Gezinsleven liefde relaties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer