Brussel wil meer kansloze migranten naar de EU halen!

Brussel wil meer kansloze migranten naar de EU halen!

Onder het mom personeelstekorten op te vangen heeft Brussel het onzalige plan opgepakt om meer migranten vanuit Afrika naar de EU te halen. Migranten die door gebrek aan kennis en kunde nooit iets kunnen toevoegen op onze arbeidsmarkt. Deze mensen komen gelijk in een uitkering terecht en dit gaat een zware wissel trekken op onze verzorgingsstaat.

Nederland is vol. Een grote woningnood en een verzorgingsstaat die op springen staat maken dit een onzalig plan. Nederland moet daarom niet meedoen aan dit slechte plan. De Europese Commissie is knettergek ze willen bijvoorbeeld tijdelijke werkloosheid toe te staan van migranten. Nu is het zo geregeld dat migranten die werkloos raken terug moeten naar land van herkomst. We weten hoe dit nu gaat in Nederland, een heilloze weg!

De EU wil een soort selectie aan de poort gaan doen. Het is de bedoeling dat werkgevers arbeidskrachten kunnen selecteren uit een ’EU-talentenvijver’. Het zal hier gaan om mensen uit de zorg en geschoolde jongeren. Klinkt allemaal leuk en aardig maar het gaat hier om mensen die onze taal niet spreken en cultuur niet begrijpen. Dit kan alleen maar gaan leiden tot grote integratieproblemen.

JA21-Europarlementariër Rob Rooken vindt het ook een onzalig plan zegt tegenover De Telegraaf het volgende over; ''Dit is een heel slecht plan. De EU hoopt dat dit plan voor minder illegale immigratie uit Noord-Afrika zorgt. Maar de immigratie zelf is het probleem. Het etiketje ’legaal’ doet niets af aan de problemen die wij in Nederland ervaren.”

Helaas heeft Nederland een Eurofiel kabinet en daarom wordt dit plan nooit afgeschoten. Het kabinet Rutte/Kaag kruipt immers voor Brussel.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties