johan derksen at dbf awards 2011

Derksen nuanceert zijn uitspraken: ''Er was geen sprake van penetratie met een kaars.''

Binnenlandapr 28 2022, 11:21
Johan Derksen heeft gisteren in de uitzending van Vandaag Inside zijn uitspraken van de dag ervoor afgezwakt. De kaars heeft namelijk nooit de vagina van de vrouw gepenetreerd maar was alleen tussen de benen van de vrouw gezet. Het hele verhaal begint ongeloofwaardig te worden. We kunnen ons onderhand wel gaan afvragen of Derksen ze nog wel allemaal op een rijtje heeft. 
Dinsdagavond vertelde Derksen het bizarre verhaal hoe hij als 22-jarige een bewusteloze vrouw een kaars tussen de benen stak; ''Er stond zo'n grote kaars en die hebben we erin gestopt en toen zijn we weggegaan.” Woensdagavond was het verhaal opeens anders en vertelt Derksen dat hij de vrouw niet gepenetreerd heeft met de kaars, maar de kaars rechtop tussen haar benen had gezet. Dit komt allemaal niet betrouwbaar over.
Johan Derksen wil met dit verhaal Johnny de Mol uit de wind houden. Iedereen kent namelijk een losbandige periode in zijn leven aldus Derksen. ''Dus in de context van wat er nu gebeurt en hoe er nu op gereageerd wordt, heb ik willen stellen hoe dat in de zeventiger jaren ging. Ik vind het een beetje laf als ik zelf mijn hand in eigen boezem steek, dat ik zo’n Johnny aan de hoogste boom hang.” Met deze verklaring reageert Derksen op de nieuwe beschuldiging van grensoverschrijdend gedrag van Johnny de Mol. De Mol wordt ervan beschuldigd iemand te hebben gedrogeerd en misbruikt.
René van der Gijp gelooft niks van dit verhaal en is eigenlijk wel klaar met het programma Vandaag Inside. In de uitzending zei van der Gijp opeens; ''Ik heb er geen zin meer in joh. Het liefst zou ik nu naar huis willen gaan, mag dat?.” Op de vraag van Wilfred Genee waarom, laat Gijp weten dat het ’een optelsom’ is.
De houdbaarheidsdatum van Derksen lijkt bereikt. Derksen die bizarre uitspraken afwisselt met stuitend politiek correct gedrag (het afzeiken van partijen rechts van de VVD en het uitsluiten van mensen die zich niet vaccineren tegen Corona) is niet meer te handhaven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten