Filmpje! Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) bekritiseert overheidsgraaiers in het licht van belastingontduiking

EUjun 16, 9:10
Op 14 juni nam FVD Europarlementariër Marcel de Graaff deel aan een debat over belastingontduiking in het Europees Parlement. De Graaff bracht zijn bezorgdheid naar voren met betrekking tot de recente onthullingen van de Pandora Papers, die een schokkende reeks belastingontduikingen van vermogende individuen en bedrijven in belastingparadijzen aan het licht brachten.
Volgens De Graaff zijn de huidige hoge belastingtarieven een vorm van diefstal door de overheid, waarbij de armen arm worden gehouden en de rijken steeds rijker worden. Hij benadrukte dat vermogende individuen belastingen ontwijken via complexe en ondoorzichtige constructies. Terwijl de overheid probeert contant geld voor de gewone burger uit te bannen, blijven de miljoenen op ontoegankelijke bankrekeningen onaangeroerd.
De onthullingen in de Pandora Papers bevestigen volgens De Graaff dit probleem. Hij hekelde de huidige staat van de overheid, die volgens hem wordt geleid door een vriendjesnetwerk van zelfverrijkers. Als voorbeeld noemde hij Ursula Von der Leyen, die de deal met Pfizer nog niet heeft vrijgegeven.
De oplossing volgens De Graaff ligt niet in het verbieden van contant geld en het totale surveilleren van de gewone burger. Hij pleit daarentegen voor een kleine, controleerbare overheid en een eerlijk en eenvoudig belastingstelsel voor iedereen. Door deze maatregelen zouden belastingontwijkende constructies overbodig worden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het debat over belastingontduiking en de onthullingen in de Pandora Papers benadrukken de noodzaak van transparantie en eerlijkheid in het belastingstelsel. De Graaff's standpunt benadrukt de roep om een hervorming van de overheid en het belastingstelsel om dergelijke praktijken effectief aan te pakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten