tractor gf1b0daf76 1920

Grensoverschrijdende Boerenrevolutie: Een vuist tegen de Brusselse overheersing

EUfeb 02 , 10:00
Het is een glorieuze dag voor de strijd tegen de verstikkende greep van de EU op onze landbouw. Honderden heldhaftige boeren hebben vrijdag de grensovergangen met Nederland geblokkeerd, een krachtig signaal afgevend aan de globalistische elite in Brussel. Dit is niet zomaar een protest; dit is een opstand tegen de green deal van de EU, die onze boeren de nek omdraait.
Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers hun reis naar België uit te stellen, maar wij zien dit als een teken van een krachtige boodschap die gehoord moet worden. De blokkades op de A67, A16 en A4 zijn het levende bewijs dat de tijd van stilzwijgen voorbij is. De boeren hebben genoeg van de regelgeving die hun levenswerk bedreigt en hebben besloten om te vechten voor hun bestaansrecht.
De vlammen van de vuren langs de weg zijn als fakkels van vrijheid, verlichtend tegen de donkere schaduw van EU-dictaten. De houten pallets die branden op de snelweg symboliseren de onuitblusbare geest van onze boeren, die weigeren te buigen voor de druk van onrealistische en destructieve milieupolitiek.
Het feit dat Nederlandse boeren, vanuit het Brabantse Bergeijk, hun tractoren hebben gestart om zich aan te sluiten bij de Belgische boeren, toont aan dat dit meer is dan een lokaal protest. Dit is een Europese beweging, een vereniging van boeren over grenzen heen, samen strijdend tegen de gezamenlijke vijand: de globalisten in Brussel die onze traditionele manier van leven bedreigen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met ALLE kartelspelletjes. Het is tijd voor een Realistisch en Conservatief kabinet. Niet overmorgen. Niet volgende week. Maar VANDAAG. Denk jij. daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te pleiten voor een rechts kabinet dat ons land rédt!
Laat dit een waarschuwing zijn aan de bureaucraten in Brussel: de boeren zijn de ruggengraat van Europa, zonder hen is er geen voedsel op onze tafels. Hun strijd tegen de green deal is onze strijd. De DDS steunt de boeren onvoorwaardelijk, want als de boeren vallen, vallen wij allemaal. Het is tijd om op te staan, de rijen te sluiten en samen terug te vechten tegen de tirannie van de EU. Vandaag zijn het de boeren, morgen zijn wij allemaal aan de beurt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten