shutterstock 2307131181

Knettergek: Kajsa Ollongren (D66) bestempelt plan om niet-bezette deel van Oekraïne bij de NAVO te voegen als "creatief"

EUnov 14 2023, 18:00
Het is aftellen tot we eindelijk afscheid kunnen nemen van figuren zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge, en niet te vergeten Defensieminister Kajsa Ollongren. De laatstgenoemde D66-minister noemt het plan om het niet-bezette deel van Oekraïne eerder lid te maken van de NAVO een "creatief idee". Tegelijkertijd benadrukt ze dat Oekraïne "sowieso" zal toetreden tot de westerse militaire alliantie, zo meldt het ANP.
Zolang de oorlog van Rusland tegen Oekraïne voortduurt, is het moeilijk voor het land om lid te worden van de NAVO. Het bondgenootschap zou dan verplicht zijn zich rechtstreeks in de strijd te mengen, en dat wil het juist voorkomen. Maar om politiek en economisch overeind te blijven en de strijd te kunnen voortzetten, moet Oekraïne wel zeker weten dat het op zijn bondgenoten kan blijven rekenen. Daarom stelt de voormalige NAVO-chef Anders Fogh Rasmussen nu een absurde “tussenweg” voor.
Hierdoor is des te meer duidelijk geworden dat de Europese leiders er alles aan doen om Zelensky tevreden te houden en te zorgen dat liefst vandaag dan morgen nog Oekraïne onderdeel wordt van de NAVO. Je zou bijna gaan denken dat ze aansturen op een directe confrontatie met Rusland en nu lijken te zoeken naar een legitieme reden om dit te verwezenlijken.
Met Ollongren aan de knoppen is het afwachten of zij, voordat ze het pluche zal verlaten, nog zaken teweeg zal brengen die zo catastrofaal zijn voor ons land en West-Europa. De verkiezingen kunnen niet snel genoeg komen waarbij we uit kijken naar een kabinet zónder D66.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten