Defensieminister Kajsa Ollongren verkoopt gevaarlijke apocalyptische onzin: "Het gaat om onze veiligheid in Europa"

Defensieminister Kajsa Ollongren verkoopt gevaarlijke apocalyptische onzin: "Het gaat om onze veiligheid in Europa"

Politiekokt 04, 17:00
Hoewel de D66-oorlogshaviken inmiddels tot een marginaal partijtje zijn geslonken zitten ze nog steeds stevig aan de knoppen van de macht. Dat betekent dat Defensieminister Kajsa Ollongren nog steeds loze retoriek over oorlog met Rusland kan verkopen en kan uitleggen waarom het zo cruciaal is dat we ons als Europa bemoeien met dit tragische conflict.
Tijdens het Warshaw Security Forum kon Ollongren het niet laten om te benadrukken dat het van enorm belang is voor Europa om Oekraïne te steunen in hun strijd tegen Poetin. Ze vindt het nodig om ons op het hart te drukken dat het "veel meer is dan alleen Oekraïne, Het gaat om onze veiligheid in Europa." Wat een verrassing! Ollongren voedt wederom onnodig angst en draagt bij aan de voortdurende inmenging van Europa in dit tragische conflict.
En dan hebben we nog haar opmerking over Poetin: "Als Poetin dit zou kunnen winnen is het slechts een eerste stap, en een tweede en derde stap zullen volgen." Met andere woorden, als we Oekraïne niet steunen, staat Poetin binnen de kortste keren met zijn tanks voor onze deur. Wat een apocalyptische onzin! Het is absurd en onverantwoordelijk om al onze middelen richting Oost-Europa te sturen op basis van dergelijke doemscenario's.
Haar conclusie dat het "in ons belang is om Oekraïne te steunen, want zij voeren deze oorlog, wij voeren hem niet" verdient een stevige dosis realiteitszin. Met het EU-lidmaatschap van Oekraïne op de loer en de voortdurende levering van wapens en munitie, is het onvermijdelijk dat ook Nederland betrokken raakt bij een conflict met Rusland als we op deze weg doorgaan. Wat onze minister momenteel uitspookt is totaal onverantwoord, en het wordt hoog tijd dat het huidige demissionaire kabinet een functie elders krijgt. Nederland verdient beter dan deze roekeloze retoriek!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten