shutterstock 2442448397

Asielteller tikt onverminderd door: Aanmeldcentrum Ter Apel opnieuw overspoeld met asielzoekers!

Immigratieapr 21, 19:00
De asielteller tikt nog altijd rustig door waarbij het aanmeldcentrum in Ter Apel in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw werd overspoeld met asielzoekers. 2295, om precies te zijn, en de nacht ervoor 2263. In het aanmeldcentrum mogen niet meer dan 2000 mensen verblijven. Voor iedere avond dat dit aantal wordt overschreden, moet het COA de gemeente Westerwolde 15.000 euro per keer overmaken naar de rekening van de gemeente.
Het is alweer van vrijdag 8 maart geleden dat het aantal mensen onder de 2000 is gebleven en inmiddels is de boete opgelopen tot 645.000 euro. Knettergestoord dat dit al meer dan een maand aan de gang is! Nederland heeft er schoon genoeg van. Dat blijkt ook wel uit de recente peilingen van Maurice de Hond, waar de PVV stijf aan kop staat en waarbij het onderwerp migratie heel hoog op het prioriteitenlijstje van de kiezer staat.
Zelfs binnen het COA rommelt het enorm. Regiomanager Johann Velkers heeft eerder deze week aangekondigd op te stappen uit onvrede over het beleid. De oorzaak bleek een verschil van inzicht met de landelijke COA-organisatie te zijn waarbij de veiligheid rond het AZC en de werkdruk van het personeel in Ter Apel de doorslag hebben gegeven voor Velkers om te vertrekken. Het COA is nu hard op zoek naar een nieuwe regiomanager.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De hele migratiecrisis is niets minder dan een gevaar voor Nederland en moet dan ook snel, heel snel, een einde aan komen. Het verzet vanuit inwoners waar AZC’s worden geplaatst neemt ook steeds verder toe. De ene na de andere demonstratie steekt de kop op, petities worden opgesteld die massaal worden ondertekend: De weerstand is groot!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten