shutterstock 1667788315

Een schande: asielzoekers krijgen bakken met geld omdat hun aanvragen 'te langzaam' worden afgehandeld

Immigratiejul 17 2023, 8:00
Het is weer zover. De Nederlandse staat heeft besloten om maar liefst 55 miljoen euro uit te delen aan asielzoekers. Of beter gezegd, de regering houdt er rekening mee dat rechters zulke hoge dwangsommen gaan opleggen. De reden? De 'trage' afhandeling van hun asielprocedures. Het lijkt erop dat de Nederlandse belastingbetaler weer de prijs betaalt voor de inefficiëntie van de bureaucratie.
Het is een schande. In een tijd waarin zoveel Nederlanders worstelen met de economische gevolgen van de pandemie, wordt er weer een enorme som geld uitgedeeld aan mensen die hier nog maar net zijn aangekomen. En waarom? Omdat de asielprocedures 'te langzaam' gaan.
Laten we dit even in perspectief plaatsen. Deze mensen zijn gevlucht uit landen waar ze mogelijk gevaar liepen. Ze zijn naar Nederland gekomen in de hoop op een beter leven. En nu klagen ze dat de procedures te langzaam gaan? Ze zouden dankbaar moeten zijn dat ze in een land zijn waar hun aanvragen überhaupt worden overwogen!
Het is niet de schuld van de Nederlandse belastingbetaler dat de asielprocedures traag zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de overheid om ervoor te zorgen dat deze procedures efficiënt worden uitgevoerd. Maar in plaats van het probleem bij de wortel aan te pakken, kiest de overheid ervoor om het probleem af te kopen met het geld van de belastingbetaler.
Dit is een klap in het gezicht van elke hardwerkende Nederlander. Het is een klap in het gezicht van de mensen die elke dag hard werken om hun rekeningen te betalen, om hun kinderen te voeden, om een dak boven hun hoofd te houden. Zij zijn degenen die dit geld echt nodig hebben.
Massa-immigratie maakt Nederland kapot. Er moet iets gebeuren. De Dagelijkse Standaard verzet zich hier tegen en wil afdwingen dat het in Nederlanders gaat zodat onze belastingcenten niet meer in de zakken verdwijnen van gelukszoekers. Maar daarbij hebben we jouw hulp nodig, want links (de media, de politiek, Big Tech) werkt ons op alle mogelijke manieren tegen. Steun ons, eenmalig of maandelijks, en samen kunnen we deze strijd aangaan.
Het is tijd dat de overheid stopt met het verspillen van ons belastinggeld en begint met het aanpakken van de echte problemen. Het is tijd dat de overheid stopt met het belonen van klachten en begint met het belonen van geduld en dankbaarheid. Het is tijd dat de overheid stopt met het gooien van geld naar problemen en begint met het vinden van echte oplossingen.
Het is tijd voor verandering. Het is tijd dat de belangen van de Nederlandse belastingbetaler weer op de eerste plaats komen... en dat betekent dat dit hele kartel weggestemd moet worden bij de eerstvolgende mogelijkheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten