asielzoekers

EU asielkraan wijd open: Nederland betaalt de prijs!

Immigratiejan 04, 13:00
De EU faalt weer eens grandioos! Meer dan een miljoen asielzoekers in 2023 - het hoogste aantal sinds de Syrische crisis in 2015. Dit is geen toevalstreffer, maar een direct gevolg van het falende, zwakke en naïeve migratiebeleid van de Europese Unie. De EU blijkt maar niks te leren van het ''Wir schaffen das" debacle. In plaats van de grenzen te versterken, blijft Brussel maar met zakken vol geld smijten in de hoop dat het probleem zichzelf oplost schrijft de Telegraaf. Het is een lachertje! De beloftes van versterkte buitengrenzen en vermindering van de asielinstroom blijken niets meer dan loze woorden te zijn. Het wordt tijd voor een asielstop!
En waar staat Nederland in dit alles? Op een beschamende 10e plaats in de EU qua aantal asielverzoeken per inwoner. We zijn het afvoerputje van Europa geworden, waarbij onze regering kritiekloos elke migrant binnenlaat die aan onze deur klopt. Terwijl landen als Hongarije, Slowakije en Tsjechië tenminste de ruggengraat hebben om te zeggen: "tot hier en niet verder", blijft Nederland een makkelijk doelwit voor elke gelukszoeker.
Deze massale instroom van asielzoekers legt een immense druk op onze samenleving. Onze sociale zekerheid, onze infrastructuur, onze cultuur - alles komt onder druk te staan. En dat allemaal omdat onze leiders te bang zijn om op te komen voor ons eigen volk. De EU, met Nederland in het kielzog, is een koers aan het varen die rechtstreeks leidt naar de ondergang van onze nationale identiteit en soevereiniteit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we als één van de weinige Nederlandse websites NIET bang om het misbruik van Epstein, Maxwell, Clinton, prins Andrew en een hele hoop andere rijke en machtige mannen aan de kaak te stellen. Deze viezeriken moeten verantwoordelijk gehouden worden voor hun wangedrag. Steun jij ons daarin? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze pedo elites aan te pakken!
Het is tijd voor een radicale ommekeer. Nederland moet de controle over zijn eigen grenzen terugnemen. We moeten stoppen met het blindelings volgen van de EU in hun utopische migratiedroom. Als de EU niet in staat is om onze veiligheid en sociale cohesie te waarborgen, dan moeten we de moed hebben om onze eigen koers te varen. Het is tijd dat Nederland weer baas in eigen huis wordt. Als dat betekent dat we onze positie binnen de EU moeten heroverwegen, dan zij het zo. De veiligheid en het welzijn van onze eigen burgers moet onze hoogste prioriteit zijn, niet het behagen van Brussel. Geen opt-out voor Nederland op asiel dan wordt het tijd voor een Nexit. Genoeg is genoeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten