9758009243 604c43faf4 c

Asieltsunami: Jonge vreemdelingen overstromen Nederland

Immigratiedec 21 2023, 13:00
Terwijl Nederland kreunt onder de druk van een immer toenemende asielstroom, wordt het land nu geconfronteerd met een nieuwe golf: een explosieve toename van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. In 2023 zien we een alarmerende stijging van deze zogenaamde 'amv'ers', voornamelijk Syriërs, die onze grenzen overspoelen en ons asielbeleid op de proef stellen bericht de NOS.
Het aantal spreekt boekdelen: meer dan 5400 alleenreizende jongeren vragen asiel aan in Nederland, een verdubbeling vergeleken met 2021. Deze jongeren vormen nu maar liefst 16 procent van de totale asielstroom. Dit is geen druppel op een gloeiende plaat; dit is een vloedgolf die onze samenleving dreigt te overspoelen. De reden voor deze toename? Ons land staat bekend om zijn 'gunstige' asiel- en nareisregelingen. Nederland wordt gezien als het beloofde land, een plek waar de procedures snel zijn en de deur wagenwijd openstaat. Maar laten we duidelijk zijn: dit is een recept voor een ramp.
De onderzoekers van het WODC geven aan dat het positieve imago van Nederland als asielwalhalla wellicht aan het afnemen is vanwege de lange wachttijden. Maar ondertussen stroomt het land vol. En wie betaalt de rekening? De Nederlandse burger, wiens zorgen over immigratie en integratie keer op keer worden genegeerd door de politieke elite. Dit is ook precies de reden waarom PVV, NSC en BBB de verkiezingen hebben gewonnen. De kiezer verwacht van deze partijen in 2024 echt beterschap.
Dit is niet alleen een kwestie van cijfers en statistieken. Dit is een kwestie van nationale veiligheid, van sociale cohesie, van het behoud van onze identiteit en cultuur. Het voortdurend toelaten van grote aantallen asielzoekers, vooral jonge alleenstaanden, zet onze samenleving onder immense druk. Het legt een bom onder ons sociaal systeem, onze veiligheid, en onze manier van leven. De stijging van deze alleenreizende minderjarige vreemdelingen is niet iets om lichtzinnig over te doen. Het is een duidelijk signaal dat ons asielbeleid faalt, dat onze grenzen lek zijn, en dat de tijd van naïeve gastvrijheid voorbij moet zijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt tijd dat we ons realiseren dat ongecontroleerde immigratie niet alleen een bedreiging is voor onze economie, maar ook voor de fundamenten van onze samenleving. De huidige aanpak is onhoudbaar. We moeten onze grenzen beschermen, ons asielbeleid herzien en de stroom van asielzoekers indammen. Alleen dan kunnen we de toekomst van ons land veiligstellen. Anders betekent dit het einde voor Nederland als verzorgingsstaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten