shutterstock 620693327

Het Nationaal Kiezersonderzoek verklaart PVV winst: ''Flitswinst PVV kwam voort uit eigen-volk-eerst-gevoel''

Politiekdec 21 2023, 14:00
In een onthullend moment van zelfinzicht lijkt de Volkskrant eindelijk te begrijpen waar de indrukwekkende verkiezingswinst van de PVV vandaan komt. Nieuw onderzoek van het Nationaal Kiezersonderzoek toont aan wat velen van ons al lang weten: de flitswinst van de PVV is een direct gevolg van een groeiend 'eigen-volk-eerst-gevoel'. Deze zege is een duidelijke reactie op decennia van beleid waarbij de belangen van het eigen volk stelselmatig zijn genegeerd.
Laten we de feiten onder ogen zien. De PVV's verkiezingswinst met 37 zetels was een duidelijk signaal van het Nederlandse volk, een signaal dat lange tijd onzichtbaar bleef voor de gevestigde orde en de mainstream media. Dit onderzoek, uitgevoerd door het Nationaal Kiezersonderzoek, bevestigt wat wij al lang roepen: de Nederlandse kiezer is het zat.
Deze overwinning is niet uit de lucht komen vallen. Het is een directe reactie op jaren van falend beleid, waarbij de belangen van de Nederlandse burger consequent zijn genegeerd ten gunste van migranten en buitenlandse belangen. Het is een reactie op een beleid dat de eigen burgers 10 tot 15 jaar laat wachten op een woning, terwijl nieuwkomers voorrang krijgen. Dit creëert een broeinest van ongenoegen en rechtse signaalkiezers.
Deze onderzoeksresultaten laten ook zien dat het niet langer te negeren valt: de Nederlandse kiezer eist verandering. De kiezer is het beu om achtergesteld te worden in eigen land, en de PVV heeft deze stem luid en duidelijk laten horen.
De politieke elite en de mainstream media kunnen dit niet langer negeren of afdoen als populisme. Dit is de stem van het volk, de roep om een beleid dat de belangen van de eigen burgers voorop stelt. De PVV's zege is een duidelijke boodschap aan de gevestigde politiek: het is tijd om wakker te worden en te luisteren naar wat de Nederlandse kiezer echt wil.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De Volkskrant en andere media moeten dit inzicht niet alleen zien als een analyse van een verkiezingsuitslag, maar als een wake-up call. Nederland eist verandering, en de PVV heeft deze eis vertaald in een historische overwinning. Het is tijd dat de politiek en de media dit signaal serieus nemen en het beleid dienovereenkomstig aanpassen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten