screen shot 2023 03 15 at 185554

Ongehoord Nederland vraagt Asielzoekers in Ter Apel naar hun verblijf in Nederland: "eten, een huis, een auto's, alles!"

Immigratiemei 24 2023, 17:00
Ongehoord Nederland, de moedige mediaorganisatie die niet bang is om de waarheid te vertellen, heeft onlangs een bezoek gebracht aan Ter Apel om de mening van asielzoekers te vragen over hun verwachtingen van hun verblijf in Nederland. Het antwoord dat ze kregen was onthutsend: "eten, een huis en auto's, alles!" Dit is het soort journalistiek werk dat je zelden ziet bij andere media. Daarom is het van cruciaal belang dat Ongehoord Nederland blijft bestaan, omdat zij ons de kans geven om de waarheid rechtstreeks van de mensen zelf te horen.

Het is diep beschamend om te zien hoe Nederland belachelijk wordt gemaakt en misbruikt wordt door degenen die profiteren van onze gastvrijheid. Massa's mensen weten Nederland te vinden en is een waar asielzoekersparadijs bij uitstek, juist vanwege het idee dat je hier, zoals de asielzoeker in het fragment zelf aangeeft, "alles" krijgt. Deze schaamteloze houding toont een totaal gebrek aan respect voor ons land en onze eigen bevolking. Deze situatie is het resultaat van jarenlange nalatigheid en zwakke immigratiebeleid van de gevestigde politieke partijen. Ze hebben gefaald om de grenzen van ons land te beschermen en hebben nagelaten om een streng en rechtvaardig asielbeleid te voeren. In plaats daarvan hebben ze de deur wijd opengezet voor iedereen die denkt hier een gemakkelijk leventje te kunnen leiden.
Het is hoog tijd dat we ons immigratiebeleid herzien en strengere maatregelen nemen om misbruik van ons systeem te voorkomen. We moeten een einde maken aan de aantrekkingskracht van Nederland als het beloofde land voor asielzoekers die enkel uit zijn op gratis voorzieningen. Onze gastvrijheid moet gebaseerd zijn op wederkerigheid. We moeten degenen die naar ons land komen vragen wat ze voor Nederland kunnen betekenen, in plaats van wat Nederland voor hen kan betekenen. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ons land een veilige en welvarende plek blijft voor onze eigen inwoners en voor degenen die echt behoefte hebben aan bescherming.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten