2774063691 f6b89bf415 c

Ranzige kansparel traumatiseert 11-jarig meisje na aanranding in zwembad Center Parcs

Immigratiefeb 21 , 15:00
Een 29 jarige Syrische kansparel heeft vorig jaar in het zwemparadijs Aqua Mundo van Center Parcs in Zandvoort vier 11-jarige meisjes aangerand. De meisjes werden slachtoffer van ongepaste betastingen en ongewenst knijpen in hun billen. Volgens de Telegraaf zouden de handelingen zelfs zo ver zijn gegaan dat de man zijn benen om het middel van een meisje klemde en zijn geslachtsdeel tegen haar heup drukte. Wat een gek!
De incidenten kwamen aan het licht nadat tien meisjes en vrouwen melding maakten van een donkere man met volle armen tatoeages, die hen lastigviel in het zwembad. De politie werd snel ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Volgens de officier van justitie tonen camerabeelden uit het zwembad aan dat de man tegen de stroom in ging in de wildwaterbaan en herhaaldelijk jonge meisjes benaderde. Het is toch knettergek dat onze kinderen niet eens meer normaal kunnen gaan zwemmen zonder in aanraking te komen met dit soort figuren.
In de rechtbank vertelde de moeder van een van de slachtoffertjes hoe haar dochter haar aan het einde van de middag belde over een "vieze man". Volgens het meisje zou de man haar hebben ingesloten door zijn benen om haar middel te klemmen en zijn geslachtsdeel tegen haar heup aan te duwen. Het meisje en haar moeder besloten uiteraard aangifte te doen tegen deze idioot.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen!
De gevolgen van de aanranding zijn nog steeds voelbaar bij het 11-jarige slachtoffer. Volgens haar moeder is ze na het incident angstiger geworden en durft ze niet meer alleen naar buiten. Het meisje ervaart traumatische beelden in haar hoofd en is getraumatiseerd door de gebeurtenis.

Als dat geen reden is om een asielzoeker linea recta het land uit te gooien dan is ons land verloren. Wegwezen met dit soort lieden.

Hart van Nederland
Hart van Nederland
@HartvNL

'Asielzoeker randt vier jonge meisjes (11) aan in zwembad Zandvoort' hartvannederland.nl/nieuws/misdaad…

7.5K
Reply
Dit soort gekkigheid zien we steeds vaker en het is totaal krankjorum dat er niet harde maatregelen worden genomen tegen dit soort barbaren. Onze kinderen zijn niet meer veilig en met de grote toestroom van nog meer van dit soort mensen is het wachten tot het weer volledig uit de hand loopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten