crying children

Ongehoord Nieuws ontmaskert Jeugdzorg: De staat ontvoert onze kinderen!

Binnenlandfeb 21 , 16:00
In een nieuw dieptepunt van de Nederlandse bureaucratische malaise legt een onthutsende reportage van Ongehoord Nieuws (Omroep Ongehoord Nederland) de schrijnende misstanden binnen de jeugdzorg bloot. Het verhaal van vader Mike, die tegen de klippen op vecht om zijn kinderen te zien ondanks een rechterlijke uitspraak in zijn voordeel, is geen uitzondering maar symptomatisch voor een dieper liggend rot in het systeem. Met 20.000 echtscheidingen per jaar in Nederland, wordt het steeds duidelijker dat Jeugdzorg Nederland, met organisaties zoals Safe Midden-Nederland voorop, niet de belangen van het kind vooropstelt, maar eerder fungeert als een bureaucratische moloch die gezinnen uit elkaar rukt en ouders tegenwerkt.
"Ik hou vol. Ik ben al alles kwijt, ik kan niet meer kwijtraken," zegt een strijdbare Mike tegen Arlette Adriani van Ongehoord Nieuws. Zijn woorden resoneren met de wanhoop en het onrecht dat vele ouders in Nederland voelen wanneer ze geconfronteerd worden met een onbuigzaam en vaak vijandig jeugdzorgsysteem. Het is een stelsel dat, ondanks de lippendienst aan het belang van het kind, in de praktijk vaak het tegendeel bewerkstelligt. Dat de rechterlijke macht in deze situaties schijnbaar machteloos staat, is een klap in het gezicht van de rechtsstaat.
Deze situatie is niet minder dan een nationale schande. Het toont aan dat, ondanks alle parlementaire onderzoeken - denk aan de Toeslagenaffaire - de overheid niets leert van haar fouten. Het is een cyclus van tijdwinnen en doofpotten, waar de echte slachtoffers de kinderen en hun ouders zijn. Het is ronduit crimineel hoe Jeugdzorg opereert als een vijand van het gezin, gesteund door een staat die denkt alles en iedereen te kunnen controleren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de falende jeugdzorg. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag te ageren tegen door de staat ontvoerde kinderen!
Het wordt tijd dat politici zoals Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Fleur Agema, Pepijn van Houwelingen, Caroline van der Plas, en Mona Keijzer deze kwestie oppakken. Het is hoog tijd voor een grondige hervorming van de jeugdzorg, waarbij de belangen van het kind écht centraal staan, en ouders niet langer als tegenstanders worden gezien. De staat hoort niet de baas te zijn over onze kinderen, onze gezinnen. Het is walgelijk hoe ver we zijn afgedwaald van de kern van wat een samenleving hoort te zijn: een gemeenschap die zorgt voor haar meest kwetsbaren, in plaats van ze nog dieper in de afgrond te duwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten