shutterstock 1667788315

Stop de asielgolf! Dwing de VVD om een einde te maken aan deze waanzin

Immigratieokt 09 2023, 19:00
De afgelopen dagen hebben we gezien wat er gebeurt als je onze grenzen wagenwijd openzet voor mensen uit verre landen die niets hebben met onze cultuur en onze waarden: talloze supporters van Hamas gingen de straat op. Zij vierden letterlijk feest omdat onschuldige joodse vrouwen, mannen, kinderen en bejaarden dit weekeinde zijn afgeslacht door Hamas.
Wat we in Israël gezien hebben het afgelopen weekeinde is ronduit wanstaltig. Walgelijke, demonische creaturen van Hamas vielen Israëlische nederzettingen, dorpen, steden en zelfs festivals binnen... en hebben daar op vreselijke wijze onschuldige Israëlische burgers gegijzeld, gemarteld, verkracht en vermoord.
Dat is heel erg. Maar het ergste is misschien nog wel dat we vervolgens zagen dat immigranten in Nederland heel blij waren. Ze waren letterlijk feest aan het vieren op straat. Dit bewijst dat de massa-immigratie een enorme fout was. Daar moet dus een einde aan komen
Maar hoe doen we dat? Want hoewel politici nu even roepen dat het afschuwelijk is stoppen ze hun hoofden normaal steevast in het zand.
De enige manier om hier echt iets mee te doen is door politici te confronteren en te bewijzen dat wij Nederlanders klaar zijn met hun achterlijke immigratiebeleid. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur zijn daarom een petitie begonnen. Een petitie tegen de massa-immigratie - een petitie om de asielgolf te beëindigen. En snel een beetje.
Teken deze petitie vandaag nog! Maak duidelijk aan de héle politiek dat wij allemaal begrijpen dat we buitenlandse conflicten importeren door massa-immigratie toe te staan en nepvluchtelingen massaal toe te laten in ons mooie land.
Nederlanders zijn klaar met deze gekkigheid. Mensen mogen geloven wat ze willen. Maar feestvierende allochtonen op Nederlandse straten omdat Hamas onschuldige Israëlische burgers heeft afgeslacht? Nee. Dat nooit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten