janroos shoutout

Jan Roos en Dennis Schouten onthullen bizar verhaal over Talpa ster Peter Gillis "ontvoering en mishandeling!"

Media & techjan 06 2023, 15:30
Volgens het Juice kanaal van Jan Roos en Dennis Schouten zou Talpa ster Peter Gillis zich schuldig maken aan ontvoering, mishandeling en doodsbedreigingen. Slachtoffer doet verhaal bij Roddelpraat.
Het slachtoffer zou in opdracht van Gillis urenlang mishandeld zijn door een aantal van zijn medewerkers. Zo zou hij volledig toegetakeld zijn met een stroomstootwapen terwijl even verderop er een kerstviering met kinderen plaats vond. De Massa is Kassa ster werd eerder al verdacht van het mishandelen van zijn vriendin.
Het is dan ook onbegrijpelijk dat Talpa hier niet op ingrijpt, zeker na alle schandalen rondom de Voice. Peter Gillis waant zich onaantastbaar en denkt continu weg te kunnen komen met zijn criminele praktijken. Je gaat natuurlijk ook wel een beetje in jezelf geloven als niemand je tot de orde roept en je in alle rust door kan gaan met het bedreigen en intimideren van mensen waar je een probleem of een zakelijk conflict mee hebt.
“Dit is dus het boegbeeld van SBS 6. Dit is het boegbeeld van John de Mol. Dit is het boegbeeld van Paultje Römer, die RoddelPraat overal heeft verguisd omdat het niet politiek correct is. Oké, we zijn niet politiek correct, maar wij hebben nooit iemand op die manier aangepakt. Talpa is nog niet eens voorbij aan die ellende van The Voice, dat is nog niet eens opgelost. Die mensen zijn nog niet eens veroordeeld en ze gaan gewoon met de zoveelste crimineel in zee omdat het goed scoort.” Aldus Roos in de laatste uitzending van Roddelpraat.
“Dat die man vijf of zes uur lang iemand vasthoudt en tevens dreigt die persoon te vermoorden om twee motoren. Dat zegt toch hoe gek die man is om zoiets kleins? Ik zei: ‘Ik wil echt die aangifte zien.’ Je ziet het hier: die aangifte is daadwerkelijk gedaan.” Zo reageert Schouten in diezelfde uitzending.
Talpa heeft nog niet gereageerd op de laatste uitzending van Roddelpraat. Paul Römer was eerder vandaag te gast bij NPO radio 1 maar ook daar is er geen woord gesproken over de hele situatie. De vraag is of, en wanneer andere media hun vingers aan dit verhaal durven te branden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten