shutterstock 1390194509

Angstpropaganda in de media: RTL Nieuws verspreidt ongegronde paniek over Death Valley

Mediajul 17 2023, 18:15
Het is weer zover. RTL Nieuws verspreidt opnieuw angstpropaganda met betrekking tot klimaatverandering. Dit keer richt het zich op Death Valley, de beruchte woestijnregio in de Verenigde Staten. Terwijl grote delen van de wereld te maken hebben met extreme hitte, bereiken de temperaturen in Death Valley bijna het recordniveau ooit gemeten op aarde - ruim 53 graden. Maar waarom verbaast het ons niet dat het zo heet is in Death Valley? Het staat niet voor niets bekend als "Death Valley".
Maar in plaats van de realiteit nuchter te presenteren, gaat RTL Nieuws weer eens de angstkaart trekken. Ze lijken niet te begrijpen waarom deze plek de naam Death Valley draagt. Het is teleurstellend om te zien dat een gerenommeerde nieuwsorganisatie zo'n opzettelijk domme berichtgeving hanteert.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Raisa Blommestijn, presentatrice Ongehoord Nieuws (ON!), net als velen van ons, heeft genoeg van deze angstpropaganda. Ze doorziet de motieven achter dergelijke berichtgeving en wijst op de pogingen om meer controle over ons leven uit te oefenen. We moeten niet in deze val trappen.
Het klimaat verandert altijd. Het is een natuurlijk proces dat al eeuwen aan de gang is. Het is een feit dat temperaturen op verschillende plaatsen op aarde fluctueren en soms extreme niveaus bereiken. Maar om deze natuurlijke variaties te gebruiken als brandstof voor angst en controle is onverantwoordelijk en misleidend.
Het is belangrijk om kritisch te blijven en de feiten te onderscheiden van de overdreven mediaberichten. Ja, het kan heet zijn in Death Valley. Ja, het kan elders op de wereld extreem weer zijn. Maar laten we niet vergeten dat dit deel uitmaakt van de natuurlijke processen van onze planeet. Het betekent niet dat de wereld op het punt staat te vergaan of dat we onze vrijheden moeten opgeven.
Laten we ons gezond verstand gebruiken en ons niet laten meeslepen door de angstzaaierij van bepaalde media. Laten we de feiten en de realiteit omarmen, zonder ons te laten manipuleren door sensationele koppen en overdreven berichtgeving. We moeten onze eigen conclusies trekken en ons niet laten leiden door de agenda's van anderen.
Steun DDS! In deze barre tijden - waarin DDS tegengewerkt wordt door Big Tech, adverteerders, én de politiek - is het meer dan ooit nodig om DDS in de lucht te houden door middel van een vrijwillige bijdrage. Hoe? Via BackMe. Daar kun je eenmalig of maandelijks een donatie. Vervolgens gebruiken wij dat geld om de linkse EU-globalisten aan te pakken. Want zonder media als DDS zijn er alleen nog globalistische media over; de waarheid wordt dan voor eens en altijd begraven.
Dus, laten we deze angstpropaganda achter ons laten en ons richten op echte problemen en oplossingen. Laten we vertrouwen op ons vermogen om met de natuurlijke veranderingen om te gaan en ons aan te passen aan de omstandigheden. Laten we ons niet laten verlammen door angst, maar in plaats daarvan vooruitgaan met een nuchtere en realistische kijk op de wereld om ons heen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten