schermafbeelding 2024 06 06 104540

De Leugens van Trouw columnist Emine Ugur: Eerwraak en Islam onlosmakelijk verbonden

Mediajun 06, 20:00
Het is bijna niet te geloven: Emine Ugur, de zelfverklaarde goedprater van het multiculti drama in Trouw en islamist, beweert dat eerwraak niets met de islam te maken heeft. Deze keer gebruikt ze haar taqqiya-trucs om de kuffar (ongelovigen) te misleiden. Gelukkig is er nog iemand die niet bang is om de waarheid te spreken: Wierd Duk van De Telegraaf.

Misschien niet, maar voor de vader was de gedachte dat zijn dochter verliefd was op een niet-islamitische jongen zo onacceptabel dat hij besloot om haar te doden. Dus dat er 'niets islamitisch zou zijn aan eerwraak' doet er weinig toe: de vader vond in zijn godsdienst en cultuur…

Een ex-woke docent
Een ex-woke docent
@EenExWokeDocent

Voor het geval u het nog steeds verkeerd begrijpt:

Image
3.5K
Reply
Duk heeft op X duidelijk gemaakt wat Ugur probeert te verdoezelen: "Misschien niet, maar voor de vader was de gedachte dat zijn dochter verliefd was op een niet-islamitische jongen zo onacceptabel dat hij besloot om haar te doden. Dus dat er 'niets islamitisch zou zijn aan eerwraak' doet er weinig toe: de vader vond in zijn godsdienst en cultuur de rechtvaardiging om zijn eigen kind te vermoorden." Duk legt hiermee precies bloot wat Ugur en haar linkse kliek proberen te verbergen: het probleem zit diepgeworteld in de religieuze en culturele achtergrond.
Hoe kan het zijn dat een Nederlander met alleen de Nederlandse nationaliteit niet vrij is om een relatie aan te gaan met een moslimmeisje zonder zich te moeten bekeren tot de islam? Dit is de pure discriminatie waar Ugur en haar medestanders zo graag hun ogen voor sluiten. Het is een keiharde realiteit waar wij niet langer voor kunnen weglopen. Als de Nederlander zich niet bekeert tot de islam of als de moslima toch een relatie aangaat met deze Nederlander, loopt men het risico geconfronteerd te worden met eerwraak.
De linkse goedpraters zoals Emine Ugur doen er alles aan om de ware aard van deze barbaarse praktijken te verdoezelen. Ze proberen ons zand in de ogen te strooien en ons te laten geloven dat eerwraak geen onderdeel is van de islamitische cultuur. Maar wij moeten ons niet langer misleiden door hun leugens en halve waarheden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is tijd om de waarheid onder ogen te zien en te erkennen dat deze vormen van geweld diep verankerd zijn in bepaalde culturen en religies. We moeten deze praktijken met wortel en tak uitroeien en de ideologieën die ze voeden blootstellen voor wat ze zijn: een bedreiging voor onze samenleving en onze waarden. Dank aan Wierd Duk voor zijn moed om de waarheid te spreken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten