erik van muiswinkel 2012

Erik van Muiswinkel grijpt Kaag-toneelstuk aan om Wilders te bashen: "Wilders wordt van ons belastinggeld beveiligd omdat hij godsdienstfanatici uitscheldt"

Mediamei 26 2023, 15:00
Het is werkelijk verbijsterend hoe verheven deze zogenaamde "Bekende Nederlanders" zich voelen boven de rest van de samenleving. Erik van Muiswinkel heeft zich vandaag weer eens van zijn beste kant laten zien door het toneelstukje van Kaag te gebruiken om Geert Wilders nog maar eens een flinke trap na te geven. Niet bepaald chique van onze voormalige "Hoofdpiet".
Geert Wilders wordt al jaren beveiligd vanwege de constante dreiging van godsdienstfanatici die hij bekritiseert. Hij is dapper genoeg om zijn mening te uiten, zelfs in het aangezicht van gewelddadige tegenstanders. Het zijn juist de aanhangers van Kaag en haar linkse agenda die anderen intimideren en hun mening willen onderdrukken daar daar horen we van Muiswinkel niet over.
Wat betreft al die andere BN'ers die zich in het debat mengen, het is gewoon triest om te zien hoe ze als vliegen op stroop afkomen zodra er een kans is om Wilders te besmeuren. Ze leven in hun eigen kleine bubbel van zelfgenoegzaamheid en denken dat hun meningen er werkelijk toe doen. Nou, nieuwsflash, dat doen ze niet!
Erik van Muiswinkel en al die andere hypocriete “BN’ers" die denken dat ze de wereld kunnen veranderen met hun ongefundeerde uitspraken zijn niets meer dan nutteloze pionnen in het politieke spel (in dit geval van D66). Ze hebben geen idee wat er speelt in de samenleving, en ze worden alleen maar serieus genomen door degenen die dezelfde linkse agenda aanhangen. Ze worden steeds irrelevanter, en dat is maar goed ook. Geert Wilders zal blijven strijden voor een sterk Nederland, terwijl de BN’ers zichzelf belachelijk maken met hun holle retoriek.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten