shutterstock 2223493441

De tranen van Kaag in College Tour: Een afleiding van de echte problemen

Politiekmei 26 2023, 13:00
Vandaag zien we het weer gebeuren: het gedweep met Sigrid Kaag is in volle gang. Vanuit alle hoeken en gaten komen mensen tevoorschijn om te laten zien hoe erg het allemaal wel niet is voor die vrouw. Maar laten we eerlijk zijn, wat een toneelstuk is dit.
Het begint met het zogenaamd geschokte reacties op het fragment van College Tour waarin Kaag een emotionele video te zien krijgt van haar dochters, die bang zijn dat hun moeder binnenkort wordt gedood. Ja, het is natuurlijk tragisch als kinderen zich zorgen maken om de veiligheid van hun moeder. Maar laten we niet vergeten dat politiek een harde wereld is, en dat dit soort emoties soms gebruikt worden om sympathie op te wekken.
Sigrid Kaag en haar partij D66 moeten niet zo huilen. Ze kunnen niet ontsnappen aan de verantwoordelijkheid voor hun eigen daden. D66 heeft Nederland ondermijnd door de grenzen wagenwijd open te zetten, met alle gevolgen van dien. Ze hebben Nederland zijn soevereiniteit laten overdragen aan de EU, zonder enige inspraak van het volk. En dan hebben ze het lef om zichzelf als slachtoffers te presenteren? Wat een schande.
Het is beangstigend dat D66 gevaarlijke totalitaire onzin mag verkondigen in de Tweede Kamer. Ze worden niet aangesproken op hun beleid dat de fundamenten van ons land aantast. Het lijkt alsof ze vrij spel hebben om hun idealen na te streven, zonder enige kritiek te dulden. Dit is een gevaarlijke ontwikkeling voor onze democratie en vrijheid.
En nu gaan Kaag en haar aanhang huilen omdat ze niet de populariteitsprijs winnen. Maar wie zaait zal oogsten. D66 heeft bewust gekozen voor beleid dat de maatschappij verdeelt en de zorgen van veel Nederlanders negeert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze nu met de gevolgen worden geconfronteerd. Ze moeten niet huiliehuilie gaan doen, maar de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen handelen.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Het gedweep met Kaag is niets meer dan een afleidingsmanoeuvre. Het dient als een rookgordijn om de aandacht af te leiden van de echte problemen waar ons land mee te maken heeft. We moeten ons niet laten meeslepen door dit toneelstuk. We moeten geen medelijden hebben met Kaag, ewaarvan haar kinderen niet eens Nederlands spreken. Dit laat weer zien dat de huidige partijleider van D66 niks heeft met Nederland, ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten