evert santegoeds 1507903335

Evert Santegoeds: Nederland stuurt twee gekken met kapsones naar het Songfestival in Groot-Brittannië

Mediamei 04 2023, 10:00
Evert Santegoeds, de roddeljournalist en presentator van de podcast 'Strikt Privé', heeft zich recentelijk uitgesproken over het Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper. In zijn podcast uitte Santegoeds zijn ongenoegen over het optreden van het stelletje, dat hij omschreef als "twee gekken" met "kapsones".
Het duo had na hun optreden bij Khalid & Sophie de weg omhoog gevonden volgens de kenners, omdat zij hun liedje hadden aangepast, maar volgens Santegoeds zijn ze nog niet van de critici af. "Dat geblèr van die mensen en die kapsones achter de schermen en dat Engels praten van ze. Het is werkelijk niet te doen. Ik vind ze zó intens verschrikkelijk deze mensen. Het is echt… Ik ben blij als het achter de rug is volgende week dinsdag", aldus Santegoeds.
Santegoeds betreurt het dat Son Mieux niet naar het Songfestival is gestuurd. Hij beschouwt het als een "blunder van jewelste" dat de verantwoordelijken niet op het idee zijn gekomen om deze groep te vragen voor het festival. Hij is met name fan van hun liedje Multicolor en denkt dat als dit of een liedje wat hierop lijkt op het Songfestival had gestaan, het een groot succes zou zijn geweest.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De kritiek van Santegoeds heeft voor de nodige ophef gezorgd onder de fans van Mia en Dion. Velen vinden zijn uitspraken ongepast en respectloos. Toch zijn er ook mensen die het met hem eens zijn en vinden dat het duo niet geschikt is voor het Songfestival. De heren van Vandaag Inside zijn al weken in rep en roer over dit vals zingende duo en het liedje zonder soul. Het is gewoon een verschrikkelijk nummer.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten