screen shot 2024 07 05 at 144342jpg

Filmpje! Özcan Akyol SLOOPT hypocriete Wilfred Genee - Dennis Schouten lacht zich een breuk

Mediajul 05, 14:00
Bij SBS was het deze week feest. Wilfred Genee dacht voor de zoveelste keer Özcan Akyol de maat te kunnen nemen over Matthijs van Nieuwkerk. Maar die accepteerde dat niet... en begon over wat oud zeer voor Genee zelf. Roddelpraat-presentator Dennis Schouten vond dat hilarisch.
Genee blijft Akyol maar lastigvallen over zijn vriendschap met Van Nieuwkerk. De Turkse Nederlander zegt teleurgesteld te zijn in z'n mattie, maar zegt ook altijd dat hij het verbaal agressieve gedrag van de voormalige presentator niet met eigen ogen heeft gezien. Of met eigen oren heeft gehoord, eigenlijk.
Toch blijft Genee daar maar over door zaniken. Steeds weer.
Deze week had Akyol daar schoon genoeg van. En dus confronteerde hij Genee met enkele vriendschapsissues uit z'n eigen leven. Want, zei hij, is het niet zo dat Wilfred altijd goede vrienden is geweest met Dennis Schouten, maar dat die twee elkaar nu naar het leven staan? Hoe ging dat, eigenlijk? Hoe voelt Genee zich daarbij?
Schouten vond dat ronduit hilarisch. Op X vierde hij een klein feestje en ging hij even los:
"Dat was even schrikken he?" schreef Schouten aan "lieve Wilfred." "Je had nog bij de redactie van VI aangegeven dat ik nooit meer besproken mocht worden. Zelf iedereen op zijn plek zetten, maar kaatst iemand de bal [dan] heb je geen fatsoenlijk antwoord."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
De hypocrisie van een man als Genee is natuurlijk hilarisch om te aanschouwen. Hij heeft altijd commentaar op anderen en zuigt, zuigt, zuigt maar. Ongetwijfeld steeds weer in de hoop dat zijn gesprekspartners dan doordraaien en woest worden.
Helaas voor meneertje koekepeertje draait Akyol de rollen om. Het resultaat is hartverwarmend. Of in ieder geval erg vermakelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten