screen shot 2024 07 04 at 165659

De Telegraaf haalt snoeihard uit naar schertsvertoning in de Tweede Kamer

Politiekjul 05, 15:00
Wat een walgelijk zooitje! De hoofdredactie van De Telegraaf heeft eindelijk gezegd wat wij allemaal denken: de fractievoorzitters in de Tweede Kamer mogen zich diep schamen voor hun beschamende vertoning tijdens het debat over de regeringsverklaring. Het was een spektakel vol jij-bakken, geroep en het zogenaamd opkomen voor minderheidsgroepen, terwijl de echte problemen van de Nederlanders volledig werden genegeerd.
In plaats van te focussen op de werkelijke zorgen van de burgers, zoals het eigen risico in de zorg, betaalbare woningen en de dagelijkse boodschappen, vervielen de grootste oppositiepartijen in schandalige discussies over omvolking, racisme en hoofddoeken. Deze groepen, die pas enkele generaties in Nederland wonen, werden gereduceerd tot slachtoffers van racisme. Wat een belachelijke vertoning!
De Telegraaf legt de vinger op de zere plek: dit gedoe levert misschien likes op van de eigen achterban, maar lost geen enkel probleem op. CDA-voorman Bontenbal stelde terecht dat hij zich schaamde, al ging hij zelf ook flink de mist in met valse beschuldigingen richting Geert Wilders. Maar laten we eerlijk zijn, het was een vertoning van rancuneus, verwijtend, polariserend en haatdragend gepraat aan de interruptiemicrofoon.
Er waren slechts een paar uitzonderingen, zoals Thierry Baudet, Chris Stoffer en Joost Eerdmans, die nog enigszins waardig bleven. De rest van de Kamerleden liet zich volledig gaan in een zielige schertsvertoning. Deze politici moeten zich diep schamen voor hun gedrag. Het is duidelijk dat de Nederlandse politiek dringend volwassen moet worden en zich moet richten op de echte problemen van het land. Een kabinet kan alleen goed functioneren bij een serieuze sterke oppositie.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Het wordt tijd dat zij ophouden met deze kinderachtige spelletjes en ons gaan concentreren op wat echt belangrijk is voor de burgers. De Nederlandse bevolking verdient beter dan dit politieke circus. Genoeg is genoeg. De fractievoorzitters moeten hun verantwoordelijkheid nemen en stoppen met dit beschamende gedrag. Het is tijd voor volwassen politiek die de echte zorgen van de mensen aanpakt. Anders zal de kloof tussen de linkse oppositie en het volk steeds groter worden en dat zal constructief rechts uiteindelijk nog meer zetels opleveren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten