portraitfactorynl tweede kamer 76

Omvolking als politiek wapen: Arno Wellens legt Timmermans zijn dubbele standaarden bloot

Politiekjul 05, 16:00
Het internet vergeet nooit. Dat blijkt wel uit het opzienbarende fragment dat opiniemaker en econoom Arno Wellens heeft gedeeld op X, waarin hij de hypocrisie van Frans Timmermans blootlegt. In een bijzonder onthullend fragment pleit Timmermans letterlijk voor 'omvolking', of zoals de VN het noemt, 'replacement migration'. Dit is dezelfde Timmermans die tegenwoordig de mond vol heeft over vrede en vrijheid, maar in zijn vorige politieke leven schroomde hij niet om te suggereren dat bevolkingsvervanging noodzakelijk is voor deze idealen.
Arno Wellens tweette: "Niet om vervelend te doen. Maar Timmermans pleit hier toch letterlijk voor 'omvolking' omdat er anders geen vrede en vrijheid zal zijn? Hoe dat werkt zegt hij er niet bij maar de boodschap is helder. Dit was al als eurocommissaris maar voor de profetenbaard." Dit fragment werpt een nieuw licht op de ware agenda van Timmermans, en het internet, dat alles onthoudt, heeft hem nu ingehaald.
Frans Timmermans, die samen met de hele linkse oppositie premier Schoof tot vervelends toe twee dagen lang doorzaagde over de zogenaamde omvolkingstheorie, blijkt nu zelf deze theorie te hebben gebruikt in zijn vorige politieke leven voor zijn eigen politieke doeleinden om zogenaamd vrede en vrijheid te waarborgen. Het is natuurlijk niet gek dat Timmermans hiervoor pleitte.
Timmermans en de socialistische elite hebben het vertrouwen van hun oorspronkelijke electoraat, de blanke arbeider, verloren. Deze arbeiders herkennen zich niet in globalisme, wokisme, klimaathysterie en zijn klaar met massa-immigratie. Daarom moeten er nieuwe kiezers worden binnengehaald uit de rest van de wereld, die afhankelijk zijn van partijen zoals GroenLinks-PvdA voor een welvarend leven. Dit nieuwe electoraat dient om de macht van Timmermans en zijn partij veilig te stellen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Het is duidelijk dat Timmermans zijn oude electoraat inruilt voor een nieuwe populatie om aan de macht te blijven. Dit is niets minder dan vervangingsmigratie, een strategie om politieke controle te behouden ten koste van de oorspronkelijke bevolking. Dit gedrag toont de hypocrisie en de ware agenda van de linkse elite, die meer geïnteresseerd is in het behouden van macht dan in het dienen van de belangen van hun oorspronkelijke kiezers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten